Dorost U17

Zpráva o činnosti týmu U17 v Divizní soutěži podzimní části roč. 2022/23

Napsal Stanislav Hanovský 19.11.2022

__________________________________________________________________________________

Realizační tým s trenérem Leopoldem Švandou a vedoucím Stanislavem Hanovským se rozšířil o dalšího trenéra Pavla Matějku st.

Původní tým hráčů U15, který přecházel do týmu U17, čítal 16 starších žáků. Už v letním přípravném období však odešli 4 hráči. Dva z nich z osobních důvodů a jeden se vracel z hostování do svého mateřského klubu. Poslední z nich přestoupil do týmu Hradce Králové po ročním působení v rámci jeho fotbalové akademie.

Nový tým hráčů mladšího dorostu věkové kat. 2007 tak čítal na začátku z minulého období 12 hráčů, a  dále byl doplněn 7 hráči věkové kat. 2006 do celkového počtu 19 hráčů.

Prvním úkolem realizačního týmu byly nejenom organizační úkoly pro přípravné období týmu U17, ale především primární sjednocení všech hráčů za účelem stmelení lidského i sportovního kolektivu hráčů s nejrůznějšími povahami, herními kvalitami a osobními problémy i potřebami.

Že realizační tým tento rozhodující úkol převážně splnil a tým stmelil už před začátkem soutěže, potvrdil 6.místem na konci průběžné tabulky. Během soutěže se však tým nemohl spoléhat na dva vážně nemocné hráče a jednoho dlouhodobě zraněného hráče. Jako by tomu nebylo málo, brankář týmu 5. kol před koncem soutěže sobecky ukončil vůči týmu nepochopitelně činnost ! První polovinu soutěže jsme tak dohrávali v 15. hráčích s doplněním těmi mladšími z týmu U19. Naopak, někteří naši 2-3 hráči s kvalitními výkony si zahráli v zápasech týmu U19.

Postupem poloviny soutěže oba realizační týmy po celý čas v rámci možností a potřeb spolupracovali.

__________________________________________________________________________________