Žáci U12

Zpětné ohlédnutí za uplynulými dvěma týdny u týmu U12

Napsal Pavel Matějka 24.03.2023

Zpětné ohlednutí za výsledky a výkony U12 - zvládnutý 1. mistrovský zápas, odehrané dva těžké zápasy ve volném týdnu.


Dne 12.03.2023 jsme na domácím hřišti odstartovali jarní sezónu, kdy k nám dorazil tým FK Orlicko. Na podzim jsme tento tým porazili velkým rozdílem 11:3.

Výsledek 5:4

Branky - Brádler 2x, Minařík 2x, Matěáska

Sestava: Kopecký, Rydval, Herman, Zahrádecký, Brádler, Matěáska, Minařík, Štiller, Chmelík, Nulens, Šopinec, Bradáček, Geisler

Hodnocení utkání:

Do utkání jsme vstoupili aktivně, soupeře jsme zatlačili na svoji polovinu. Během 5 minut jsme si vytvořili zhruba 3-4 vyložené šance, které jsme nedokázali proměnit. Skóre zápasu otevřel Brádler. Ihned poté jsme dostali výhodu pokutového kopu, který Geisler neproměnil. Od toho momentu naše hra začala upadat. Naše kombinace vázla, kazili jsme lehké přihrávky a hlavně jsme nechali soupeři prostor. Po chvilce se nám to vymstilo a soupeř zápas otočil 1:2, z jasného zápasu, který po 15 minutách vypadal na jasnou záležitost, jsme vlastní lehkovážností udělali drama, které trvalo už po zbytek zápasu. Dá se říct, že již jsme se celý zápas nedostali pořádně do tempa a hra, kterou jsme se chtěli prezentovat nám nevycházela. Soupeř hrozil z brejků, kdy dokonce několikrát šel sám na naše brankáře, kteří nás v zápase několikrát podrželi. Naopak my jsme se dostávali s těžkostí do šancí a konec akce jsme ve většině případů řešili naopak než jsme měli. Ve druhé třetině vstřelil branku Minařík a Matěáka. Nutno podotknout, že gól hlavou Matěásky z rohu byl výstavní. Na začátku třetí třetiny jsme inkasovali lehce z přímého kopu. Tady musím vyzdvihnout celý tým, že ikdyž se nám nedařila hra, tak kluci makali a dokázali zápas otočit na svoji stranu a zvítězit. 

Již po několikáté jsme měli zápas ve svých rukách, bohužel proti týmům nad námi zaostáváme v proměňování šancí. V zápase si vytvoříme xx vyložených šancí, bohužel proměníme každou 3 někdy až 4. Kde dále máme rezervy, tak to je v bránění, dostáváme strašně lehce branky. Na obě věci se musíme zaměřit v tréninku a potom si to přenést do zápasu.

 

Výsledky víkend 18.03.2023 - 19.03.2023

FC HK 2012 - MFK Trutnov  A  - 11:2

FC HK 2012 B - MFK Trutnov B - 4:5

Hodnocení - A tým v Hradci herně propadl. O rok mladší kluci nás přehráli ve všech herních činnostech a my jsme se jim vůbec nedokázeli vyrovnat. B tým v Hradci vyhrál, po výkonnostní stránce je pořád na čem pracovat, ale pro kluky z béčka je naprosto fantastické, že porazili prvoligový tým a já doufám, že jim to dodá elán do další práce.

MFK Trutnov - Výběr OFS 2011 - 15:5

Hodnocení - Ze zápasu jsem odcházel nadšený. Konečně jsme hráli kombinační fotbal a dá se říct, že po celou dobu zápasu jsme určovali tempo hry. Vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou. Jen tak dál.

 

Ve středu jsme sehráli zápas proti oblastnímu výběru dívek ročník 2010 - nad dívkami jsme zvítězili celkem 10:6, pro nás to byla zajímavá konfrontace.