Žáci U12

Zhodnocení zimní přípravy U12

Napsal Pavel Matějka 05.04.2022


Shrnutí zimní přípravy kategorie U12. Trenérský tým celou zimní přípravu hodnotí pozitivně. Odehráli jsme spoustu utkání a podle nás na hráčích je vidět herní posun.


Zimní přírava byla hned z několika důvodů velmi složitá, zejména po organizační stránce. Přípravu často narušoval COVID-19 a proměnlivé počasí. I přesto si celý trenérský tým myslí, že jsme v zimní přípravě udělali posun kupředu. Všem rodičům patří velký dík za podporu svých dětí a klubu.

Sehráli jsme během zimní přípravy utkání proti týmům: Slavia HK, Náchod, Mladé Buky, Svoboda nad Úpou, Jaroměř, Dvůr Králové, Hostinné.

Naše výkony jsou jako na houpačce, jednou hrajeme výborný fotbal a podruhé propadneme. Na tohle se v příštích měsících musíme zaměřit a musíme udržet stálou výkonnost.

Příchody - tým v zimě doplnily nové akvizice - Mateo Turner (z Úpice), Noemi Burešová (Svoboda nad Úpou), oběma přejeme, ať se vám daří.

 

CÍL JARO - 1. Herní - individuální (zlepšení hráčských dovedností - vedení míče, přihrávka, ocházení, střelba, posuny po hřiště, bránění, atd.) týmový (spolupráce, projevení pozitivních emocí, týmovost, utvoření silné party).

2. Výsledkový - chceme hrát vyrovnanou partii se všemi a hned několik týmů budeme chtít porazit. Rozhodně nechceme skončit na předposledním místě, míříme výše.