Žáci U15

Zhodnocení zimní přípravy

Napsal Tomáš Cerman 08.03.2024


Tréninkový rok 2023 jsme ukončili cca týden před Vánoci, následně kluci dostali 5-ti týdenní volno a od jeho poloviny i nějaké ty individuální úkoly. Kdo je jak poctivě plnil, ukáží následující měsíce. Na první společnou venkovní jednotku jsme se sešli v půlce ledna a od té doby trénujeme většinou 3x v týdnu. Až do této chvíle jsme stačili odehrát i sedm přátelských utkání. Zimní přípravu jsme vyplnili také krátkým minisoustředěním v domácích podmínkách, kterého se v podstatě zúčastnili úplně všechni.

Krátké hodnocení: Před lednovým začátkem byl do U17 přeřazen Filip Poláček, kterého následně doplnil Honza Krtil. Takže v mladším dorostu jsou nyní už tři kluci (ještě brankář Mára Šustr) ročníku 09. Do toho s fotbalem skončil brankář Michal Dorotík, kterého jsme nahradili navrátilcem z Buků Víťou Fátorem. Další posílení bohužel nedopadlo.

Účast na trénincích bývá povětšinou tradičně velká, "samozřejmostí" jsou nějaké ty nemoci, školní či rodinné akce. O přístupu k nim by se dalo dlouze polemizovat. Někdo maká, přidává si, jiný si zase ulevuje, remcá, vymlouvá se.. Proto do nějaké velké spokojenosti máme daleko!

Jarní část sezony začínáme v sobotou odpoledne zápasem na Slavii HK, až zde uvidíme, jak jsme připraveni. Kvůli nemocem a zraněním určitě nebudeme v plné síle, i tak všichni doufáme v dobrý vstup do jara.