Žáci U13

Zhodnocení podzimní části sezóny U13

Napsal Pavel Matějka 19.11.2023

Kategorie mladších žáků U13 minulý víkend ukončila své působení v podzimní části divize a okresního přeboru.


Nadešel čas zhodnotit podzimní část sezóny. Kategorie U13 má zastoupení ve dvou soutěžích. Naše áčko hraje divizi a naše béčko ještě působí v okresním přeboru.

V současnosti máme v této kategorii 29 hráčů, což je obdivuhodné, ale taky někdy organizačně náročné. Tímto bych chtěl na začátek poděkovat svým asistentům, odvádí velkou práci a dělají maximum proto, aby se kluci zlepšovali a měli rádi fotbal. Díky kluci (Luboš Dlouhý, Valentin Herman, Tomáš Chmelík).

Teď k našemu áčku:

Áčko skončilo po podzimní části sezóny na výborném 2. místě z 15 týmů se ziskem 33 bodů s 11 výhrami a dvěma prohrami.

Celkem jsme dali 166 branek a obdrželi jsme 54 branek, což je nejméně v celé soutěži.

Dvě porážky jsme zaznamenali proti Náchodu a Kolínu, oba zápasy se nám herně nepovedly a musíme uznat, že jsme prohráli zaslouženě. V ostatních zápasech jsme byli úspěšnější my. Výsledkově nám vyšel nejlépe poslední zápas, kdy jsme porazili poslední Třebeš vysoko 32:0. Nejlepší výkon podzimu jsme podali proti třetí Chrudimi, kterou jsme porazili 8:2.

Za áčko nastoupilo celkem 20 hráčů.

Závěrečné hodnocení:

Před začátkem soutěže bychom určitě v takové umístění nevěřili, takže v současnosti jsme spokojení. Co nás mrzí je ztráta v Kolíně, díky které budeme muset doufat v zaváhání Náchoda. Sezóna je ještě dlouhá, musíme přes zimu pořádně zamakat, abychom se znovu posunuli dopředu.

 

A teď béčko:

Naše béčko se skládá z hráčů U13 a U12, v okresním přeboru jsme na 3. místě z 9 týmů. Máme 55 bodů za 18 výher, jednu prohru po penaltách a 8x jsme odešli bez bodu. Vstřelili jsme 115 branek a 37 jsme gólů dostali.

 

Do sezony jsme vstupovali s cílem pokusit se soutěž vyhrát, což se v současnosti jeví již jako nereálné vedoucí Svoboda má náskok 13 bodů. Nezvládli jsme důležité utkání se Svobodou a Mostku, kdy jsme se Svobodou 4x prohráli a 2x s Mostkem.

Ikdyž jsme doufali ve víc, tak jsme s probíhající sezónou béčka spokojeni, kluci mají herní vytížení a baví je fotbal, což je pro nás nejdůležitější.