Žáci U12

Zhodnocení letní přípravy

Napsal Pavel Matějka 21.08.2022

Blíží se konec letních prázdnin, a tak přišel čas zhodnotit letní přípravu týmu U12. Kluci přicházejí ze starší přípravky do mladších žáků a pro většinu z nich se jedná o přechod z mini hřiště na polovinu. Letní příprava je velmi specifická, jelikož do letní přípravy většinou (bohužel pro nás trenéry) zasahují dovolené, letní tábory atd., z toho vyplývá to, že některé hráče jsme po celou dobu neviděli, někoho vidíte jeden týden a pak vidíte další týden úplně jiné hráče. 

Příští sezónu budeme hrát 1. ligu. Klubu se podařilo z okolních týmů získat mladé nadějné hráče, čímž se v týmu zvýšila konkurence. Poděkování patří týmům (Vrchlabí, Žacléř, Ml. Buky, B. Třemešná) za uvolnění hráčů do našeho klubu. Věřím, že se jedná o správný krok pro kluky a pro celý region okres Trutnov.

V této sezóně budeme mít i druhý tým, který bude hrát okresní soutěž mladších žáků, díky této soutěži, každý hráč bude mít velké herní vytížení a zároveň vytvoří se tlak na hráče. 

Složení trenérského týmu: Hl. trenér - Pavel Matějka, asistenti - Pavel Ficner, Valentin Herman, Hl. trenér B týmu - Luboš Dlouhý.

Cíle pro sezónu - rozvoj našich hráčů po fotbalové a osobní stránce, neustále brát fotbal jako zábavu a makat na 100% neustále. S trenéry jsme si vytyčili výsledkové cíle, ale ty si necháme raději pro sebe :D.

Zápasy v přípravě:

Č. Kostelec vs MFK Trutnov 10:11 výhra (mix 2010 a 2011)

HK vs MFK Trutnov 21:2 prohra

MFK Trutnov vs Náchod 5:15 prohra

Slavia HK vs MFK Trutnov 9:7 prohra

Rtyně vs MFK Trutnov 4:1 prohra (mix 2010 a 2011)

Ml. Buky vs MFK Trutnov B 9:5 prohra 

 

Další přípravné zápasy:

MFK Trutnov B vs Žacléř

MFK Trutnov B vs FA Praha

MFK Trutnov vs FA Praha

 

Přípravu hodnotím pozitivně, do týmu přišlo velké množství nových hráčů, kteří velmi dobře zapadli a během prázdnin se vytvořilo velmi silné jádro týmu. Ikdyž jsme v přípravě spíše prohrávali, tak se sezóny nebojím a věřím všem hráčům, že se společně budeme posouvat a zlepšovat.