Dorost U17

Zhodnocení jarní sezóny U17 v sezóně 2022/2023

Napsal Pavel Matějka, st. 14.06.2023


Zhodnocení jarní sezóny a ohlédnutí za celou sezónou 2022/2023


Konečné vyúčtování : 

8. místo: 15 vítězství- 1x remíza - 14 proher - skóre 73:74 a celkem 46 bodů.

Výše statistika a realita. Před soutěží jsme pomýšleli na 5. místo - což v naší soutěži znamenalo 51 bodů a to při troše štěstí jsme mohli těch 6 bodů i uhrát. Na druhou stranu sezóna jednoduchá nebyla, pro většinu kluků byla na hraně jejich možností. Sezónu jistě ovlivnila celoroční výpomoc - 3-5 kluků u kategorie U19. Ikdyž jsme se nějak jako trenéři snažili různé komplikace v personálním složení jednotlivých týmů řešit s nadhledem, tak k ideálu bylo nakonec daleko a jsme rádi, že sezóna skončila jak skončila. Z třiceti zápasů si dovolím tvrdit, že v  deseti jsme předvedli vynikající výkony jak výsledkově tak herně, v dalších deseti jsme hráli výborně a výsledkově už to nebylo stoprocentní a deset utkání se nám úplně nepovedlo. Na druhou stranu, udrželi jsme kolektiv 18 hráčů, kteří relativně měli stejně odehráno. Byla to parta kluků, která hrála pro kolektiv a za Trutnov a hlavně snad všichni budou v nové sezóně pokračovat. A za to patří velký dík hlavnímu trenérovi Leopoldu Švandovi, který prakticky celou sezónu odtáhl sám.

Závěr: poznámka k jaru:  jarní část jsme začali vynikající přípravou, soustředěním a první zápasy se ve sněhu buď nehrály, nebo jsme byli nemocní  a zranění nás provázelo celou sezónu, takže z toho pohledu ještě jednou krásné 8. místo v kvalitní soutěži pro Trutnov.

Kategorie U17 začíná přípravu na novou sezónu 10.7.2023 a už jsme natěšení, že navážeme přinejmenším na právě skončenou sezónu.