Dorost U17

Zasloužená výhra s Nymburkem

Napsal Pavel Matějka, st. 21.08.2023


Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 3. kolo

 MFK Trutnov - SK Polaban Nymburk    4:1 (1:1)

Rozhodčí: TUREK - Pilny, Laštovka

Karty: 0:0 ŽK                        Diváků: 60

Branky: 6. Šourek, 47. Šourek, 62. Polák (p); 77. Geisler - 33. Hájek 

MFK Trutnov U17: Šustr - Garček ( 62. Gartner), Kužel,Kadlec,Kadrmas - Švanda (69. Hnízdil) ,Matuška ( 76. Burkett), Olah,Zajíc ( K) - Šourek ( 62. Chmelík), Polák ( 69. Geisler)  


Dnešní výhra se nerodila lehce. V prvním poločase jsme měli převahu. Bohužel, postupně jsme přenechali iniciativu soupeři, naše šance jsme trestuhodně zahodili a konec poločasu byl upracovaný z obou stran - více boj než fotbal. Začátek druhého poločasu nám vyšel jako ten první, kdy jsme znovu Šourkem naklonili vítězství na naší stranu. V druhém poločase se náš výkon zlepšil, začali jsme více kombinovat a výsledkem byla nádherná akce po ose Garček - Geisler. Ve druhém poločase jsme už hosty do šance nepustili a naopak jsme nevyužili dalších pět 100% šancí. Chceme všechny hráče dostat do hry a tak mícháme se sestavou, což se jistě projevuje i na hře - jsme si toho vědomi. Kluci zaslouží poděkování v jakém nasazení přes vedro - désť, dusno k utkání přistoupili. 

V sobotu 26.8. v 17:00 v HSM nás čeká zkouška ohněm - FC Hradec, přijďte nás povzbudit a podívat se na špičkovou mládežnickou kopanou.