Muži B

Žalostná koncovka nás stála všechny body

Napsal Michal Vlček 23.10.2023

MFK Trutnov B - FC Nový Hradec Králové

05. kolo 1. A třída mužů
Neděle 03.09.2023 od 17:00; Horní Staré Město

Výsledek: 1:3

Branky: 83. Holubec - 34. a 69. Vydarený, 88. Daňo

Trutnov: Matěj Hofírek - Jiří Turner (59. Matyáš Kruliš), Pavel Křížek, Štěpán Duch, Jan Hrnčíř (71. Tomáš Groer) - Petr Holubec, Matěj Jirousek (59. Michal Kamitz) - Ondřej Metlický, Patrik Doubic, Jan Herout (59. Matěj Kalhous) - Štěpán Landa | Dominik Hrnčíř, Lukáš Rohrbacher

Nový Hradec: Jan Sedláček - Franitšek Linder (39. Lukáš Kruml), Jiří Bičiště, Jiří Kolínek, Benjamín Andrýs, Dan Hozák, Jiří Vydarený, Pavel Novák (71. Petr Lacina), Adam Karmin, Tomáš Matějka (79. Vladimír Daňo), Matěj Horyna (79. Michal Bouška)

Rozhodčí: Martin Hlaváč - Leonard Horský, Vladimír Urban

ŽK: 2:0 (68. Hrnčíř, 67. Křížek)
ČK: 0:0

Diváků: 80

 

Michal Vlček, vedoucí MFK Trutnov B:
Vzhledem k naší bohorovné a žalostné koncovce si prohru jednoduše zasloužíme. Místo abychom vedli v 15. minutě o tři branky a v poločase klidně i o víc, necháme soupeře, aby se dostal do zápasu a vyškolil nás v produktivitě. Do druhé půle jsme navíc opět nevstoupili dle našich představ a dobře hrající hosté nás v určitých pasážích přehrávali. Přes to všechno jsme si na body pomýšleli až do samého závěru, ale na víc, než na jeden čestný gól jsme se už nezmohli.

Ondřej Kolář, trenér FC Nový Hradec Králové:
Domácí měli dobrý vstup do utkání a prvních 15 minut nás zatlačili. Paradoxně největší šanci na změnu skóre jsme zahodili my neproměněným pokutovým kopem. V poločasové přestávce si bylo hodně co říct a jsem rád, že slova padla na úrodnou půdu a v druhém dějství jsme byli nebezpečnějším týmem. Pochvalu zaslouží celý tým a vyzdvihnul bych výkony brankaře Sedláčka, který v prvním poločase zneškodnil 4-100% šance domácích a střelce dvou gólů Vydareného. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích.