Žáci U15

Zač je toho fotbal chlapci, potřetí...

Napsal Stanislav Hanovský 08.06.2022

Zač je toho chlapci fotbal chlapci, potřetí…

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 15 C 20. kolo

MFK Chrudim - MFK Trutnov 5:0 (0:0)

Rozhodčí: P. Kolbaba - laik, laik

Karty: 2x ŽK

Diváků: 40

MFK Trutnov U15: Strasser – Kužel (63.Zbitek), Hradecký (K), Šourek, Zajíc - Hnízdil, Syrovátka, Štefan, Švanda (53.Máder) - Polák (41.Šimon), Oláh - (Trenér: Leopold Švanda).

Před nedělním obědem jsme se měli utkat proti celku Chrudimi, který patří mezi nejvýše posazené kluby v naší divizní tabulce. Vsadili jsme proto na zodpovědnou obranu a jednoduší, rychlý přechod do útoku. A to ve snaze zahustit herní prostor, aby vyspělejší soupeř nemohl kvalitně kombinovat po celém hřišti. To se nám takřka celý I. poločas dařilo. Začali jsme mít převahu v útoku a soupeřovi hráči zjevně znervózněli. Dopustili se faulu v pokutovém území, avšak náš útočník penaltu kopl špatně přímo na brankáře. Aby toho nebylo málo, bezprostředně při protiútoku po nedomluvě naší obrany, jsme si v poslední minutě dali vlastní branku.


Ve druhé půli jsme nastoupili se zvednutými hlavami a otevřeli více hru. Kluci bojovali o každý míč, ale v postupně parném slunci již nedokázali systémově bránit hru z první půle. Hráčům zjevně docházely síly, i přes velkou snahu nestačili v rychlosti. Nepomohlo ani efektivní střídání. Soupeřovi hráči využili našich chyb a přišel trest z nezkušenosti v podobě dalších čtyřech branek. Již podruhé tým podlehl vlastním chybám i přes adekvátně stejný výkon s vyspělejším soupeřem na hřišti…

__________________________________________________________________________________