Žáci U15

Z venkovního "dvojboje" vezeme překvapivou výhru

Napsal Tomáš Cerman 03.10.2023


Xaverov - Trutnov U15 5:0 (3:0)

Rozhodčí Burda, bez karet, diváků cca 65. Sestava MFK: Šustr - Zachara (41. Okrouhlický), Krtil, Chmelík, Fiebinger - Macháček, Chráska, Petrů (63. Kárník), Nguyen (47. Volhejn) - Poláček (72. Škacha), Balog (63. Novák).


Hodnocení realizačního týmu: Z naší strany velmi dobrý začátek, bohužel nás totálně zazdil první inkasovaný gól po rohovém kopu. Poté se na hrbolatém hřišti v Horních Počernicích hrál vyrovnaný fotbal, skórovali už však jen domácí hráči. 

Výkon nijak oslnivý, výsledek vypadá ale až moc krutě. My si nějaké ty šance vypracovali také, ale přesnost a um v zakončení nám tentokrát chyběly. To domácímu celku stačilo na pět vstřelených branek opravdu málo. Ale jinak prohra určitě zasloužená, Xaverov má v týmu velmi šikovné fotbalisty a né nadarmo okupuje první příčku tabulky.


Chrudim - Trutnov U15 0:3 (0:2)

Branky: Chráska, 2, Petrů. Rozhodčí Balog, ŽK 0:2, diváků cca 35. Sestava MFK: Šustr - Zachara, Chmelík, Krtil, Fiebinger - Macháček (73. Škacha), Novák (66. Volhejn), Okrouhlický (78. Kárník), Chráska (41. Ngyuen) - Poláček, Balog (51. Petrů).


Hodnocení realizačního týmu: Zřejmě náš nejvydařenější zápas v podzimní části. Tentokrát nás od prvních minut zdobila pevná defenziva a po většinu střetnutí i efektivní presink po celém hřišti. No a když se k tomu přidaly hezké góly po vydařených akcích, vezeme z těžké chrudimské půdy všechny body. Pochvalu za výkon a přístup si zaslouží určitě obranná čtveřice i s brankářem, ale i zbytek kluků podal v sobotu vydařená vystoupení. Doufáme, že ně navážeme i v dalších utkáních podzimní části sezony!