Žáci U15

Z pražského Tempa se vracíme s krutou porážkou

Napsal Tomáš Cerman 03.09.2023


FC Tempo Praha - MFK Trutnov 4:1 (3:1)

Branka: Balog, rozhodčí Ježek, ŽK 0:6, diváků cca 70. Sestava MFK: Kotyk - Zákravský (71. Volhejn), Fiebinger, Krtil, Zachara (41. Chmelík) - Macháček (52. Novák), Chráska, Okrouhlický (64. Onodi), Poláček, Nguyen (64. Kárník) - Balog (52. Petrů).


Hodnocení realizačního týmu: O prvním zářijovém víkendu jsme se konečně dočkali prvního mistráku. Letní "připrava" byla tradičně ovlivněna dovolenými, výlety a tábory, jsme s ní ale docela spokojeni. I tak je všem jasné, že po úvodním zápase je zase potřeba o stupeň v dalších trénincích i zápasech přidat.

Na Tempu jsme se dostali kulišáckým gólem Baloga do vedení, radost však netravala ani minutu. Do poločasu jsme pak inkasovali další 2 branky, obě z kategorie zbytečných. Po změně stran si dovolíme tvrdit, že jsme byli aktivnější, ale ve vápně domácích více než neškodní. A aby toho na cestu zpět nebylo málo, přišel na řadu čtvrtý obdržený gól, znovu více než laciný.

Sobotní zápas se jinak odehrál ve velkém tempu, domácí celek hrál s enormním nasazením a bojovností, šel si za výhrou asi o trochu víc. My byli více na míči, ale chyběl nám větší pohyb, kvalita rozehrávky od obránců a důraz - jak v soubojích, tak v obou šestnáctkách. Možná na kluky padla i nějaká ta nervozita z prvního utkání v nové kategorii, kdo ví, to už by bylo na rozbor nějakého mentálního kouče. Ale je na čem stavět, máme široký kádr šikovných kluků a věříme, že tvrdá a poctivá práce se do dalších střetnutí, ideálně hned toto úterý v dohrávce s Čáslaví (od 16:00 v Horňáku), projeví!