Žáci U15

Z Prahy bez bodů, výkon hodně podprůměrný

Napsal Tomáš Cerman 19.09.2022


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Háje Jižní Město - Trutnov 2:0 (1:0)

Rozhodčí: Štěrba, bez karet, diváků 40.

Sestava MFK: Křivský - Gärtner, Bartoš, Kadlec, Kadrmas - Fenik (67. Hurachok), Okrouhlický (57. Petrů), Tomčiak, Chráska - Geisler (67. Pavelec), Michálek (62. Bartůněk).


Hodnocení realizačního týmu: Půlhodinu se hrál zcela vyrovnaný zápas, možná s naší mírější převahou, která však končila velkými nepřesnostmi před vápnem domácích. Poté však přišla další z minel v obranné činnosti a Háje se téměř zadarmo ujali vedení. Na nás padla tradiční deka a do poločasu už jsme se fotbalově nezvedli. V kabině bylo o přestávce velké odhodlání, které se přeneslo i do začátku druhé půle. Vydrželo nám to asi necelých 15 minut, než jsme opět upadli do výkonnové letargie a v závěru inkasovali i podruhé.

Sobotní zápas považujeme tedy za velmi nevydařený. Chybělo tomu opravdu hodně, od přesné kombinace, komunikaci, důrazu v soubojích i v obou pokutových územích.. v podstatě si klidně třikrát za sebou byl pro nás nadlidský úkol. Takže nám zase nezbývá než poctivě makat v trénincích a věřit, že se to v dalších utkáních projeví i na hřišti.