Muži B

Z Kunčic jsme se vrátili s prázdnou

Napsal Michal Vlček 11.04.2022

SK Bystřian Kunčice - MFK Trutnov B

21. kolo AM gnol 1. A třídy mužů
Sobota 09.04.2022 od 16,30; Kunčice - přírodní tráva

Výsledek: 3:2 (1:0)

Branky: 40. a 75. Novák a Šulc - 47. Herout, 88. Dvořák

Kunčice: Gall Marek - Koza Petr, Kváš Jan, Slivka Matyáš, Česák Tomáš (90. Šolc Dominik), Šulc Marek, Novák David, Gazdík Matěj, Šťastný Patrik (80. Hantsch Petr), Zákravský Tomáš, Fišer Pavel | Žahourek Jiří, Nun Martin

Trutnov: Kamitz Miloš - Metlický Ondřej (46. Čech Petr), Kamitz Michal, Hrnčíř Jan, Přívratský Michal - Kučera Pavel, Groer Tomáš (64. Hrnčíř Dominik), Dvořák Václav, Herout Jan - Landa Štěpán, Valášek Vojtěch (72. Taláb Martin)

Rozhodčí: Lopuszynski Michal - Třešňák Vojtěch, Průcha Petr
Delegát KFS: Novák Vilém

ŽK: 3:3 (12. Šulc M., 55. Kváš, 73. Koza - 24. Dvořák, 41. Groer, 71. Čech)
ČK: 0:0

Diváků: 100

Zdeněk Šulc, vedoucí mužstva SK bystřian Kunčice:
Dnes myslím byli diváci spokojeni, k vidění bylo pět gólů na šance i na góly jsme byli lepší takže body zůstali po zásluze doma.

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B:
V první půli měli více ze hry domácí, byli mnohem nebezpečnější, ale i přes množství šancí otevřeli skóre až ve 40. minutě. Nám váznul přechod do útoku a na míči jsme byli zbrklí. Po změně stran přišlo zlepšení. Na naše rychlé srovnání však soupeř stejně rychle odpověděl, a i když si pak příliš šancí nevytvořil, dokázal z brejku vedení navýšit. My jsme sice s přibývajícími minutami soupeře přehrávali, většinou jsme ale skončili na vápně. Výsledek jsme tak v závěru stačili jen kosmeticky upravit.

Videozáznam obou poločasů:
 
Zdroj: YouTube kanál Královéhradeckého krajského fotbalového svazu

V příštím kole přivítáme lídra soutěže ze Solnice.