Žáci U15

Výhra a prohra během několika hodin

Napsal Tomáš Cerman 18.05.2023


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Kolín - Trutnov 2:3 (0:2)

Rozhodčí: Zoufalý, bez karet, diváků cca 35. Branky: Okrouhlický, Gärtner, Geisler.

Sestava MFK: Křivský - Tomčiak, Kadlec, Kadrmas - Gärtner (66. Hurachok), Chráska (73. Kárník), Okrouhlický (47. Petrů), Fenik - Garček, Michálek (60. Geisler - 66. Rydval), Bartůněk (60. Nývlt).


Hodnocení realizačního týmů: Utkání jsme začali ve zcela opačném módu, než končili to minulé s Třebší. Byli jsme aktivnější, běhavější a zaslouženě šli do dvoubankového vedení. Do kabin jsme tak šli vcelku spokojení. K druhé půli jsme si něco řekli a vcelku i tak docela pokračovali. Jenže místo navýšení skóre, ke kterému bylo šancí dost a dost, jsme již tradičně dvakrát kiksnuli před naší brankou a najednou bylo srovnáno. Kluci ale nepolevili a po dalších několika příležitostech se přesně trefil i Geisler. Závěr jsme si velmi dobře pohlídali a z Kolína přivezli fajn vítězství. Pochvala míří ke většině kluků a k týmovému výkonu.


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Talent Academy - Trutnov 7:0 (3:0)

Rozhodčí: Horák, ŽK 0:1, diváků cca 30.

Sestava MFK: Křivský - Tomčiak, Kadlec, Kadrmas - Gärtner, Hurachok (49. Petrů), Okrouhlický (71. Kárník), Fenik - Garček, Michálek (49. Geisler), Bartůněk (49. Rydval).


Hodnocení realizačního týmů: Úterní dohrávka skončila dle předpokladů. Soupeř byl od našich kluků obrovsky odskončený, o jednu-dvě úrovně výš. Z našich řad většina hráčů předvedla jen průměrný výkon a tak to byl zápas o jednom týmu. My jsme měli dvě příležitosti v první půli, nedůrazem jsme však neskórovali. Šance mohly být i po změně stran, ale přístup některých je předem odsoudil. 

Znovu nám nezbývá, než jen v dalších dnech potrénovat a v domácím prostředí předvést o hodně lepší fotbal.