Dorost U17

Ve vánici vydolované tři body

Napsal Pavel Matějka, st. 11.04.2022


Mistrovské utkání Divize U17 C 20.kolo

TJ Svitavy - MFK Trutnov    0:3  ( 0:1)

Branky : 32. Široký, 78. Fešar Jakub, 90. Fešar Vojtěch

Rozhodčí : Ježek - Braun,Hájek

Diváků 10

Sestava : Špringer- Leier (19. Taláb), Gábrle, Frič ,Kábrt - Mader( 66. Houdek), Brhel (46.Okrouhlický),Fešar J., Rada - Šíl (37.Fešar Vojtěch), Široký ( 46.Dvořák) 


Hráli jsme na výborně připravené přírodní trávě. Bohužel, prakticky ze začátkem utkání se strhla vichřice a celé utkání bylo tímto faktem poznamenáno. Obě mužstva chtěla v tomto utkání zvítězit a tak na mokrem terénu to byl boj o každý centimetr.  Naše obrana pracovala bez chyb a tak jsme domácí k ničemu během celého utkání nepustili. Během celého utkání jsme měli územní převahu, kterou jsme vyjádřili třemi brankami. Z našeho mužstva musím pochválit Jakuba Fešara, který byl všude a gol, který vstřelil jen potvrdil jeho výkon v tomto utkání.

V prvním poločase se vážně zranili dva naši hráči Michael Leier ( vazy v kotníku) a Martin Šíl ( zlámaná kliční kost). Okamžiky, které jistě poznamenali další vývoj utkání. Vítězství věnujeme klukům a budeme jim držet palce v další léčbě abychom se s nimi ještě v letošní sezóně setkali na hřišti.