Žáci U14

V prvním ligovém zápase vysoká výhra.

Napsal Pavel Matějka 29.08.2024

Dne 28.08.2024 jsme zahájili sezónu 2024/2025 na domácím hřišti zápasem proti nováčkovi soutěže SK Vyžlovka.


Výsledek: MFK Trutnov 9:1 SK Vyžlovka

Branky: Chmelík 4x, Nulens, Geisler 2x, Brádler, Ševera

Sestava: Rydval, Tryzna (63, Poštek), Zálešák, Matěáska, Maličký (53,Bradáček), Geisler (40, Štiller), Brádler, Nulens, Ševera (53, Šopinec), Herman (40, Zahrádecký), Chmelík (63, Kohler)

Hodnocení utkání:

Před začátkem utkání jsme nevěděli, co můžeme od nováčka soutěže očekávat. Díky tomu, že za kategorii U15 nastoupilo celkem 7 hráčů, kteří následně hráli i proti nám, tak jsme relativně zjistili, co můžeme očekávat. Dá se říct, že projev kategorie U15 ukázal, co soupeř bude hrát, díky tomu jsme věděli, že bychom si se soupeře měli poradit, už jen podle herního výkonu hráčů a i z důvodu, že několik hráčů soupeře bude mít v nohách celý zápas za U15. Pojďme se vrátit k zápasu. Zápas jsme jednoznačně vyhráli, soupeře jsme předčili ve všech činnostech. Jediné co nás může mrzet, že jsme nedali soupeři ještě minimálně o 5 branek více a jedna inkasovaná branka, což by se v takovém zápase nemělo stát. Když bych hodnotil náš výkon, určitě by mohl být lepší. V kontextu naší přípravy, kdy se nám výsledkově nedařilo, tak jsem spokojený, že jsme si na začátku sezóny s chutí zastříleli a můžeme jet povzbuzeni dobrým výsledkem v něděli na zápas do Náchoda. V Náchodě určitě budeme muset podat daleko lepší výkon, abychom brali nějaké body, určitě však na to máme.  

Z pohledu na tabulku se dá usoudit, že v sezóně bude hned několik vyrovnaných zápasů a každý bude moc prohrát s každým. Tudíž na rozjezd tento zápas bereme a teď už budeme muset přepnout na jiné obrátky, abychom s ostatními týmy drželi krok.

 

Trenér Pavel Matějka