Žáci U13

V prvním jarním kole vysoká výhra proti Čáslavi

Napsal Pavel Matějka 11.03.2024

Vysoká výhra v prvním zápase!


 

Výsledek:

MFK Trutnov 16:3 Čáslav

Branky: Kozak 4, Chmelík 4, Minařík 2, Matěáska 3x, Tryzna 2x, Brož

Sestava: Kopecký, Rydval, Minařík, Matěáska, Tryzna, Štiller, Brož, Poštek, Kohler, Maličký, Kozak, Chmelík, Zahrádecký, Herman, Brádler, Bradáček, Geisler

Hodnocení zápasu:

S výsledkem zápasu u nás převládá mírná spokojenost. O proti minulému společnému zápasu (11:5) jsme se zlepšili, přesto výsledek dle průběhu zápasu měl být daleko lepší v náš prospěch. Očekávali jsme daleko lepší výkon od našich hráčů, v průběhu hry jsme se častokrát přizpůsobili našemu soupeři. Chyběl nám pohyb a chuť, celkově se to dá označit za ospalé až mdlé utkání. Vím, že toto hodnocení je kruté k našim hráčům, kteří s přehledem vyhráli, ale pokud se chceme všichni posouvat a dohánět týmy jako je Hradec atd., tak naše utkání musí mít diametrálně odlišný náboj. Dále dostat 3 branky v tomto utkání je prostě hodně. Čekal jsem od nás lepší kombinaci, situace jsme často řešili pomalu, nepřesně nebo chamtivě.

V zápase dostalo prostor celkem 17 hráčů, někteří chytili šanci za pačesy, naopak někdo propadl i proti soupeři z kategorie slabších. Tímto výrokem nechci nijak snižovat kvalitu soupeře, soupeři patří respekt za celé utkání.

V příštím týdnu nás čeká soupeř z Prahy-Háje, věřím, že náš výkon snese přísnější měřítko.