Žáci U12

V posledním kole jsme porazili Slavii HK

Napsal Pavel Matějka 15.11.2022

Dne 10.11.2022 jsem sehráli poslední podzimní zápas na půdě Slavie HK.


Výsledek:

Slavia HK 4:6 MFK Trutnov

Branky: Minařík 3x, Štiller, Kamitz, Geisler

Sestava:

Kopecký, Tryzna, Matěáska, Brádler, Herman, Maličký, Štiller, Kamitz Geisler, Zahradecky, Figera, Minařík, Kohler

Hodnocení:

Pro nás velmi důležitý zápas, po dvou prohrách v řadě jsme potřebovali zabrat a znovu si vytvořit sebevědomí do dalších bojů a tvrdé zimní přípravy, která nás čeká. Zápas byl pro nás o to těžší, jelikož jsme posouvali dva hráče základní sestavy ke starším. 

Od začátku utkání jsme byli aktivnější, soupeře jsme předskakovali, dostávali jsme se do šancí, které soupeř dokázal se štěstím zneškodnit. Z rohového kopu se prosadil s pomocí bránícího hráče Štiller. O chvilku později vystihl přihrávku brankáře Kamitz, který vstřelil branku do prazdné branky 0:2. Mohli jsme i přidat další branky, ty ale nepřišly, a tak jako v minulých zápasech nás srazila velká chyba Tryzny, který vyslal útočníka Slavie do samostatného úniku na branku.  V závěru třetiny soupeř střelou pod břevno vyrovnal. Stav po první třetině 2:2. Po obdržení branek jsme znejistili. Hra se začala vyrovnávat. Začali jsme se lehce zbavovat míče, v útoku jsme nebyli schopni kombinovat a udržet míč. Až ve 39. minutě se po dlouhé přihrávce objevil před brankářem Minařík, který poslal náš tým do vedení 2:3. O chvilku později se znovu objevil Minařík před brankářem, nyní levačkou přesně k tyči zakončil 2:4. V té chvíli jsme znovu ožili, začali jsme kombinovat, věřit si více. Bohužel v 52. minutě jsme dostali další velmi laciný gól, a tak jsme po 2. třetině vedli o jednu branku. V poslední třetině se hrál velmi vyrovnaný fotbal, přirovnal bych to k tuhému boji. V 73. - 83. minutě spečetili naše vítězství Geisler a Minařík. V závěru již soupeř pouze korigoval stav zápasu na 4:6. 

Chtěl bych vyzdihnout výkon kapitána Bradlera, který odehrál celý zápas na pozici stopera a i z této pozice byl velmi nebezpečný pro soupeře. 

 

Všichni hráči si zaslouží pochvalu, za odbojovaný výkon.