Žáci U12

Utkání na Admiře se nám vůbec nepovedlo

Napsal Michal Vlček 30.10.2023

FK Admira Praha - MFK Trutnov

11. kolo Divize C mladších žáků U12
Sobota 30.09.2023 od 13:30, Praha 8 - Kobylisy, Hovorčovická

Výsledek: 6:6 (3:1 - 0:4 - 3:1)

Branky: 01. Šmejkal, 07. Dordojhan, 22. a 90+1 Hrubý, 62. Pařízek, 67. vlastní - 28., a 54. Hledík, 32. Bischof, 35. Sagasser, 38. Pavliš, 89. Duch

Admira: Adam Šoltys - Oskar Kříž, Štěpán ŠImek, Ondřej Šmejkal, Adam Pařízek, Eliáš Gajdušek, Mikuláš Hurský, Matyáš Zetek, Lukáš Hrubý, Jaroslav Janiš, Martin Križan, Vojtěch Vykusa, Imanbaev Dordojhan

Trutnov: Matěj Šustr - Marek Bischof, Daniel Macháček, Tadeáš Zemánek, Milan Sagasser, Matyáš Drozda, Matěj Hledík, Jan Duch, Jan Duch, Jiří Rejl, Vladimír Jůzl, Matyáš Mikyska, Daniel Pavliš, Jan Víšek

Rozhodčí: Štěpán Mozer

ŽK: 0 : 0
ČK: 0 : 0

Diváků: 40

Michal Kamitz, trenér MFK Trutnov:
Tuto sobotu jsme zajížděli opět do Prahy, tentokrát na Admiru a opět jsme chtěli získat tři body. Nabažení minulým vítězstvím proti Chrudimi a pěkným umístěním v tabulce jsme však utkání nezačali vůbec dobře. Ihned po rozehrání jsme se sami dostali pod tlak, lacino ztratili míč a hned jsme inkasovali. Tento gól určil ráz celému utkání. Během dalších minut jsme nedokázali vymyslet kloudnou akci, a ještě dvakrát inkasovali (krásný přímý kop, špatná rozehrávka). Ke konci první třetiny jsme se konečně dostali i k brance soupeře a jednu šanci proměnili.

Po krátké svižné rozpravě jsme do druhé třetiny vstoupili dobře a brzy srovnali na 3:3. Podařilo se nám i otočit na 5:3 a zdálo se, že jsme zpátky ve hře.

Bohužel ve třetí části opět přišel herní útlum, kdy jsme nestačili reagovat na jednoduchou a důraznou hru soupeře a rázem byl výsledek opět vyrovnaný. Fotbal se v této části úplně vytratil ze hřiště a bylo to jen bum bác a hurá za míčem…, v závěru utkání jsme si sice vynutili tlak a z ojedinělé pěkné fotbalové akce se naposledy minutu před koncem ujali vedení. Bohužel jsme nedokázali takticky udržet míč na soupeřově polovině a po tečované střele následoval poslední roh. Domácím pomohl silný vítr, který výrazně změnil dráhu míče, který skončil přímo v naší brance a byl konec utkání.

Většina hráčů nepodala svůj obvyklý výkon, byla daleko od hráčů, nebyla dostatečně důrazná, měla špatný pohyb. Ještě větší problém však vidím v tom, že jsme nehráli kombinační fotbal a nechtěli nic vymyslet. Lepší výsledek by pro nás asi nebyl odměnou. Doufám, že si kluci uvědomí, že se musí hrát od začátku na 100 %, že nic nepřijde samo a že si musí na hřišti pomoc a nechat tam všechno.

Čekají nás další utkání s týmy z horní poloviny tabulky a určitě to nebude procházka rajskou zahradou. Je stále na čem pracovat, ale věřím, že se kluci odpíchnou k lepším výkonům.