Přípravka U11

Úspěšná utkání v Žacléři

Napsal Marek Knapík 18.10.2023

K následujícím zápasům jsme cestovali do nedalekého Žacléře, již v podzimním počasí. Po příchodu na hrací plochu nás překvapily nezvykle malé rozměry hřiště, na které jsme ihned upozornili domácí trenéry. Náš požadavek nebyl vyslyšen, proto jsme narychlo zvětšili alespoň šířku. 

Uvodní utkání s domácími a Mladými Buky tak logicky žádnou podívanou nepřineslo. V zahuštěném prostoru se nám jen těžce dařilo obcházet protivníka, z čehož soupeř v úvodu těžil. S přibývajícími minutami jsme si již dokázali nejen vytvořit, ale i proměnit, své šance a dovést utkání na obou hřištích do vítězného konce. Předvedená hra byla přímo úměrná velikosti hrací plochy, přesto 22 vstřelených branek je slušnou vizitkou.

Druhé utkání s Jilemicí a Roztoky mělo zcela jiný rozměr, herní i velikostní. Na výzvu příchozích trenérů soupeře jsme obě hřiště zvětšili do předepsané veikosti a herní úroveň se znatelně zvýšila. Přidali jsme na tempu a začali navyšovat skóre. Kluci střídali jednu akci za druhou a branky přibývaly stále rychleji. Do zápasu se zapojilo 22 hráčů včetně brankářů.

Sestava: M.Spílka,  M.Pracný, F.Holy, K.Štěpán, T.Hebelka, E.Knapík, M.Blüml, J.Zahradník, A Marks, M.Ciler,  M.Kamitz, A.Klečka, C.Šťastný, K.Pavelka T.Řezníček, M.Herman, P.Stanko,  V.Voleský, J.Matoulek, T.Gregor, M.Lhotský, R.Karasulas

Konečné výsledky:

MFK - Vrchlabí  22-10

MFK - Jilemnice/Roztoky  31-8

 

Marek Knapík, trenér U11