Žáci U15

U15 - První výhra v sezóně je tady!!

Napsal Pavel Matějka 20.10.2024

Čekání na výhru skončilo, doma jsme dokázali přehrát Čáslav a zaslouženě jsme získali důležité 3 body.


 

Výsledek:

MFK Trutnov 3:0

Branky: Sobolik, Škacha, Klimus 

Sestava:

Procházka, Nulens, Souček, Straka, Pilař, Brádler, Klimus, Turner, Škacha, Sobolik, Smrc

Střídali: Herák, Vít, Balcar, Valent, Bartoníček, Nguyen, Chmelík 

 

Hodnocení zápasu:

Znovu jsme měli před sebou zápas s námi vyrovnaným soupeřem, který sice v tabulce měl o 11 bodů více, ale z posledních let jsme o soupeři věděli, že s nimi jsme schopni hrát. 

 

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, soupeře jsme přehrávali, vytvořili jsme si herní převahu, dokázali jsme se dostat do šancí, bohužel jsme vždy finální fázi, vyřešili špatně. Až kolem 30.minuty propálil vše Sobolík a my mohli konečně slavit. Ke konci poločasu jsme ustáli ojedinělý nápor soupeře a díky tomu jsme šli do kabin za stavu 1:0.

Ve druhém dějství se vývoj hry nezměnil. Přicházely další naše šance, nejdříve fantasticky vychytal Škachu brankář soupeře. O chvilku později už však brankář soupeře tahal míč ze sítě, když tvrdou hlavou nedal Škacha brankáři šanci. O dvě minuty později Bartoníček našel volného před brankou Klimuse, který zpečetil výsledek utkání 3:0. Závěr zápasu jsme si pohlídali a musím říct, že jsme zcela zaslouženě vyhráli. Po celý zápas jsem nezaevidoval střelu na naši branku, což svědčí o výborné hře a defenzivní práci celého týmu.

Pro nás velmi důležité vítězství a moral do dalších bojů. Pokud takto budeme táhnout za jeden provaz, tak se budeme neustále zlepšovat, jak tým, tak jednotlivci (sebevědomí).

Velmi dobrý výkon podal Straka, Turner a Klimus.