Přípravka U11

U11 v Nové Pace vítězně

Napsal Marek Knapík 11.09.2023

Ve druhém kole jsme vyjížděli k dvojutkání do Nové Paky, kde nás čekal spojený tým Jilemnice/Roztoky a spojený tým Nová/Stará Paka. Již na rozcvičení byla vidět drobná únava z náročného soustředění v Dolní Kalné. 

V úvodním utkání jsme, sice ve "vlažnějším" tempu, v poklidu zakombinovali i zastříleli. K vidění  byly akce na jeden dotek, zakončení slabší nohou střelba z jedničky a kreativní kombinace. přestože jsme nastříleli vyšší počet branek, stejně tak jsme vysoký počet vyložených šanci ledabyle zahazovali. 

V druhém utkání s domácími hráči již bylo tempo hry vyšší a zejména v první půli byl soupeř zdatným protivníkem. Rychlostí a důrazem v osobních soubojích nám znepříjemňoval každou naší akci. Jen těžko jsme dostávali do provozní teploty, k tomu přiibývalo neproměněných šancí. Po změně stran jsme šli maximálně namotivovaní a s odhodláním "vymáčknout" ještě poslední síly.. To se nám podařilo a poněkolika minutách jsme již drželi otěže utkání ve svých rukou. Trpělivost a soustředěnost přinesla očekávané gólové akce.

Chci klukům moc poděkovat, kdy i po náročné přípravě dokázali zabojovat a otočit nepříznivý stav utkání. 

Sestava: M.Spílka, M.Pracný, F.Holy, K.Štěpán, T.Hebelka, E.Knapík, M.Blüml, J.Zahradník, D.Spílka, A Marks, J.Okrouhlický, M.Ciler, P.Stanko, J.Matoulek, M.Kamitz, A.Klečka, C.Šťastný, K.Pavelka T. Řezníček, H.David, V.David

Konečné výsledky:

MFK - Jilemnice/Roztoky  34-3

MFK - Nová/Stará Paka    20-13

 

Marek Knapík, trenér U11