Přípravka U11

U11 na úvod do Jičína

Napsal Marek Knapík 11.09.2023

Dočkali jsme se! K úvodnímu dvojutkání v sezóně jsme cestovali do Jičína, kde kromě domácích nás čekal spojený tým Jilemnice/Roztoky u Jilemnice. 

V drobném dešti, ale s obrovským natešením jsme vlétli do prvního utkání, kde jsme jendoznačně přehráli tým Jilemnice / Roztoky. Kluci si předvedli parádní výkon a s chutí si zakombinovali i zastříleli.Velmi oceňuji týmovost, nesobeckost, skvělý pohyb a výběr volného prostoru.

Ve druhém utkání s domácími jsme se na jednom hřišti (i řes vysokou převahu) nedokázali střelecky prosadit). Po výměně týmů a "srovnání mířidel" jsme to již byli opět my. Postupně jsme navyšovali skóre a na obou hřištích převzali utkání do svých rukou. Prosazovali jsme se jak individuálně, tak velmi pohlednými kombinačními akcemi.

Tři týdny přípravy jsme zúročili na jedničku. Velká pochvala patří oběma brankářům, kteří rychle a přesně rozehrávali, ale podporovali naši hru a zapojovali se do útočné činnosti. Nyní nás čeká čtyřdenní soustředění v Dolní Kalné, kam se všichni těšíme.

Konečné výsledky:

MFK - Jilemnice/Roztoky  52-3
Jičín - MFK   5-21
 

Marek Knapík, trenér U11