Žáci U15

Týmový boj o důvěru a sebevědomí

Napsal Stanislav Hanovský 28.04.2022


Týmový boj o důvěru a sebevědomí


Mistrovské utkání Česká Divize U 15 C 14. kolo

MFK Trutnov : Čáslav - 4:2 (2:2)

Rozhodčí: B. Kánská – M. Hofman, L. Říha

Branky: 2. Polák, 4. Zbitek, 47. a 52. Šourek

ŽK, ČK: bez karet

Diváků: 30

MFK Trutnov U15: Vondrák - Syrovátka, Hradecký (K), Kužel, Zajíc - Hnízdil (51.Olah), Šourek, Štefan, Polák (48.Mader) - Švestka, Zbitek (79.Strasser), (Trenér: Leopold Švanda).

V minulém kole naši starší žáci na půdě Hradce si přes velkou převahu 60 minut neporadili se změnou UMT ze zimní přípravy za ryze travnatý povrch. Bylo třeba před dalším divizním zápasem týmu zpět „zvednout hlavu“, vyříkat si vzájemné chyby a dokonce došlo na změny v postech.

Od úvodního hvizdu se strhla úžasná útočná hra našeho týmu, která vyústila ve dvoubrankové vedení. Sledovali jsme slušný kombinační fotbal z obou stran, ale naši hráči ke konci půle polevili v aktivitě a byli potrestáni do kabiny vyrovnáním ! Úvodní aktivita chlapců však vydržela i přes přestávku a znovu se ujali dvoubrankového náskoku. Na hrací ploše nastal velký boj mezi protihráči o každý míč, přihrávku, standardku, vhazování a došlo i na penaltu, kterou náš brankář bravurně chytil. Naši obránci však zónově zahušťovali střed hřiště daleko od vlastní branky, a tak se chlapci zaslouženě radovali z vítězství.