Žáci U15

Tříbrankové vedení nestačilo, jaro jsme začali domácí remízou

Napsal Tomáš Cerman 21.03.2023


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Trutnov - Orlicko 3:3 (2:0)

Rozhodčí: Beránek, ŽK 1:2, diváků cca 50. Branky: Gärtner, Fenik, Geisler.

Sestava MFK: Křivský - Garček, Kadrmas, Kadlec, Gärtner (61. Bartůněk) - Chráska, Okrouhlický (46. Petrů), Fenik (53. Pavelec), Mader - Michálek (53. Tomčiak), Geisler (61. Rydval).

Hodnocení realizačního týmu: Prvních 15 minut bylo z naší strany velmi dobrých a šli jsme zaslouženě i do vedení. Hra se poté srovnala, možná jsme chvilkama tahali i za kratší konec, ale soupeř se k ohrožení naší branky téměř nedostal. Chvilku před poločasem se trefil z voleje Fenik a do šaten se šlo vcelku z vesela. I vstup do druhé půle byl v pořádku, po hezké akci a důrazu Geislera jsme dali už na 3:0. Škoda toho, co přišlo v závěru utkání. Na hřiště se dostali všichni náhradnicí a bohužel na další výkon to mělo velký vliv. K tomu je nepodrželi ani zkušenější kluci ze základu, na hřišti to byl jeden velký chaos, čehož Orlicko dokázalo využít. Povedli se jim dvě dalekonosné střely, jednou využili našeho nedůrazu v šestnáctce a během poslední čtvrthodiny bylo najednou srovnáno. V nastavení jsme ještě zkusili zápas výsledkově zlomit v náš prospěch, ale pověstné štěstíčko se k nám tentokrát nepřiklonilo.

I tak většinu kluků chválíme za přístup a nasazení, doufáme také, že tato zkušenost, jak téměř prohrát vyhraný zápas, nás zase posune dál. Napravit pokažený dojem vyrazíme již tuto sobotu ráno do Chocně, kde na místní UMT odehrajeme zápas s Vysokým Mýtem.