Žáci U14

Tři zápasy v kostce U14.

Napsal Pavel Matějka 14.10.2024

Po zápase na Dukle došlo k velké promluvě s hráči. Zatím musíme říct, že promluva zabrala a tři zápasy jsme hráli velmi dobře.


 

Výsledky:

MFK Trutnov 12:2 Orlicko

MFK Trutnov 0:1 Bydžov

ČAFC 3:6 MFK Trutnov

 

Hodnocení zápasů:

 

Zápas proti Orlicku byl pro nás velmi důležitý. Po tragickém výkonu na Dukle jsme s kluky měli rozmluvu, kterou si dle výkonu v zápasu vzali k srdci. Na hřišti byl úplně jiný tým. Dominovali jsme, fotbalové srdce plesalo nad akcemi našich hráčů. Nádhera!! Soupeře, který má v tabulce více bodů než my, tak jsme deklasovali. Výborný výkon. Zápas jsme nakonec kvůli neutichajícímu dešti ukončili v 75. minutě utkání. 

V zápase proti Bydžovu jsme chtěli na předešlý zápas navázat. Čekal na nás však opoznání těžší soupeř. S velmi dobře kombinujícím a fotbalovým týmem jsme po celou dobu zápasu drželi krok, vyrovnali jsme se jim bojovností. Dokonce si myslím, že jsme v zápase měli větší šance než soupeř. Ale z obou stran se hrál velmi hezký fotbalový zápas, nadprůměrné divizní kvality. O výsledku zápasu rozhodl jeden rohový kop, kdy jsme nebyli schopni dostat míč z našeho vápna. Kluci si však zaslouží velkou pochvalu. Odehráli výborný zápas, za který se nemusíme stydět. S takovýmhle nasazením a chutí hrát se s prohrou daleko lépe srovnává. 

Proti našemu neoblíbenému soupeři z minulého ročníku jsme dokázali zvítězit a tím prolomit smůlu. Vstup zápasu byl z naší strany velmi špatný, naštěstí jsme nenechali soupeře výrazně odskočit. Zbytek zápasu jsme meli pod kontrolou a vyhráli jsme zaslouženě. Celý tým si zaslouží pochvalu. Určitě se nejednalo o snadný zápas. Vážíme si výhry i předvedeného výkonu.