Žáci U15

Tenisový výsledek z domácího zápasu proti Kolínu

Napsal Tomáš Cerman 07.11.2023


Trutnov U15 - Kolín 6:2 (2:2)

Branky: Petrů 3, Chráska, Okrouhlický a Krtil. Rozhodčí Kafka, ŽK 3:1, diváků cca 60. Sestava MFK: Kotyk - Zachara (61. Onodi), Krtil, Chmelík, Fiebinger - Nguyen (51. Kárník), Chráska (51. Zákravský), Okrouhlický, Macháček (49. Volhejn) - Poláček, Petrů (66. Škacha).


Hodnocení realizačního týmu: Zápas na naší umělce jsme začali ve velkém tempu a po pár minutách vedli o dvě branky. V následujících okamžicích jsme další šance nevyužívali a tak přišel trest z ničeho a tradičně po našich obrovských chybách. Nejdříve Kolín snad dorazil vlastní trestňák a chvíli na to jim naše obrana nabídla střelu do prázdné brány 2:2. Do konce půle nás to lehce vykolejilo, ale i tak se hrálo v podstatě jen na jednu bránu. O vítězství jsme rozhodli během deseti minut druhé půle, následně se do hry dostali všichni kluci a utkání se v poklidu dohrálo.

Kluky chválíme za hezké góly, opět jsme toho ale mohli fotbalově předvést víc. Snad jsme si to schovali do posledních dvou podzimních střetnutí, kdy nejdříve zajíždíme na hradeckou Třebeš a o státních svátku do Náchoda.