Muži B

Statečný výkon proti lídrovi tabulky

Napsal Michal Vlček 20.04.2022

MFK Trutnov B - SK Solnice

22. kolo AM Gnol 1. A třídy mužů
Neděle 17.04.2022 od 17,00; Horní Staré Město

Výsledek: 0:2 (0:1)

Branky: 35. Ptáček, 89. Nosek

Trutnov: Hofírek Matěj - Kučera Pavel, Kamitz Michal, Hrnčíř Jan, Přívratský Michal - Herout Jan, Dvořák Václav (65. Taláb Martin), Jirousek Matěj (46. Groer Tomáš), Metlický Ondřej (73. Hrnčíř Dominik) - Landa Štěpán, Kalhous Matěj (65. Turner Ondřej)

Solnice: Šeba Jaroslav - Ptáček Robin, Zawada Filip, Ptáček Michael, Brandejs Lukáš (32. Nosek Pavel), Vodička Jan, Motl David, Jilemnický Matěj, Jaroš Jaroslav, Volf David (90. Barták Adam), Pavlíček Luboš | Valášek Martin, Prokop Matouš, Červinka Adam, Hůlka Lukáš

Rozhodčí: Fryš Milan - Hofman Miloš, Novotný David

ŽK: 2:2 (28. Jirousek, 84. Taláb - 44. Vodička, 76. Jilemnický)
ČK: 0:0

Diváků: 100

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B:
Na těžkém terénu nás čekal ještě těžší soupeř. I přes prohru musíme kluky pochválit, protože se s obojím vypořádali dobře. Lídr soutěže po celý zápas prokazoval svoji rychlost a kombinační zdatnost a nutil nás tak většinu času hrát bez míče a pod tlakem. Střelecké choutky jsme mu však komplikovali a hosté tak hrozili spíše ze standardek, kdy po jedné z nich vstřelili úvodní branku. Našich pár šancí zůstalo opět nevyužito, a tak Solnice v 89. minutě z protiútoku potvrdila další tříbodový zisk.

Pavel Potužník, trenér SK Solnice:
Největším protivníkem byl pro nás dnes terén. Kombinovat nebo dát z běhu centr bylo velmi těžké. A když se k tomu přidala bojovnost domácího týmu, nečekalo nás vůbec nic jednoduchého. Přesto se nám podařilo z několika šancí 2x skórovat a odvézt si domů zasloužené, ale vydřené, 3 body.

Videozáznam obou poločasů:
 

Následující Sobotu navštívíme Sobotku.