Žáci U15

Soupeř vytěžil maximum z minima, škoda neproměněných šancí

Napsal Tomáš Cerman 25.04.2023


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Trutnov - Náchod 0:2 (0:1)

Rozhodčí: Petrů J., diváků cca 65.

Sestava MFK: Křivský - Tomčiak (70. Rydval - 75. Hurachok), Kadlec, Kadrmas - Gärtner (56. Bartůněk), Chráska, Okrouhlický, Fenik - Nývlt, Michálek (56. Petrů), Geisler.


Hodnocení realizačního týmů: Výkon byl určitě lepší, než před týdnem při domácí výhře nad Hájemi. I tak ještě kluci mohou předvést o mnoho víc! Stále máme velké problémy v kombinaci a základních herních činnostech jednoltivce, a když se k tomu v neděli přidal i nedůraz a nepřesná řešení v koncovce, byla z toho zbytečná domácí porážka s Náchodem. Oba inkasové góly vznikly při našich individiuálních chybách a soupeř je bezchybně potrestal. My byli určitě fotbalovější, leč z velkého počtu dobrých přiležitostí jsme míč do sítě bohužel dopravit nedokázali.

Pochvala míří tentokrát opět za gólmanem, dobrým výkonem se na nezvyklé pozici prezentoval Kadrmas, více lepších momentů než těch horších měla dvojička Nývlt - Geisler a druhý poločas prokázal zlepšení špílmachr Okrouhlický. Z lavičky se tentokrát dobrým vstupem prezentoval Bartůněk a možná tak zaklepal i na místo v základní jedenáctce. 

O dalším víkendu máme "čarodějnické (odložený zápas s Talent Academy) volno" a tak se na horňáckém stadionu představíme až v zápase s Třebší.