Žáci U15

První zápas doma nevyšel vůbec nikomu

Napsal Tomáš Cerman 08.09.2023


MFK Trutnov - FK Čáslav 1:2 (1:1)

Branka: Balog, rozhodčí Nývlt, ŽK 2:1, diváků cca 75. Sestava MFK: Kotyk - Zákravský (41. Onodi), Fiebinger, Krtil, Chmelík - Macháček (70. Volhejn), Chráska, Okrouhlický (64. Onodi), Poláček (71. Škacha), Nguyen (41. Novák) - Balog (59. Petrů).


Hodnocení realizačního týmu: První půle byla z naší strany více než tragická. To co se dělo na hřišti, nemělo s touto kategorií fotbalově co společného. Soupeři stačilo nakopnout balon, následně přišel náš kiks a jen shodou náhod jsme neprohrávali minimálně o 5 gólů! Půle skončila remízou 1:1, kdy oba góly padly po fatálních zkratech obran. Žádná velká sláva se nekonala ani po změně stran, z obou stran se jednalo o holomajznu, ve které měl více štěstí hostující celek a zaslouženě si odvezl plný bodový zisk. 

Za nás velké zklamání. Opět výkon poznamenán zbytečnou nervozitou, bez většího pohybu a fotbalové kvality v jednoduchých herních činnostech. K tomu neskutečný chaos v obranné fázi. I tak jsme v závěru mohli srovnat, střela Fiebingera orazítkovala břevno a nájezd Škachy byl "po zásluze" zlikvidován. Takže jsou před námi další těžké tréninky a v neděli doma s Admirou doufáme ve zcela jiný přístup od všech kluků!