Přípravka U11

První soutěžní zápasy

Napsal Michal Kamitz 12.05.2022


V neděli jsme za mrazivého počasí sehráli první soutěžní zápasy na umělce v Novém Městě nad Metují.


Sestava: Šustr, Kopecký, Bischof, Macháček, Chmelík, Kamitz V., Duch, Víšek, Bradáček, Poštek, Herák, Gaisler, Valenta, Vielgosz, Piskor, Mikyska


Zápasy s Novým Městem nad Metují i s RMSK Cidlina pro nás byla velkým soustem a utrpěli jsme dvě porážky. Sestavu jsme vzhledem k nemocem a zraněním dávali dohromady na poslední chvíli a jsem rád, že jsme jeli aspoň v tomto počtu.... Většina našich hráčů byla o rok mladší a tak se projevila jak fyzická vyspělost, tak i herní kvalita soupeřů. Zápasy nám ukázaly na co se do dalších kol zaměřit. Určitě nás ve finálové jarní skupině nebude čekat nic jednoduchého a zápasy pro kluky budou složitější než na jaře.  Věřím ale, že to kluky posune dál ve fotbalovém růstu a postupně se budeme dále zlepšovat. Poděkování patří všem hráčům, kteří se v těžkých podmínkách zápasů zúčastnili a stejně tak promrzlým rodičům za podporu.


Další utkání sehrajeme v sobotu v Trutnově na umělce proti Náchodu a FC Hradec Králové. V neděli také v Trutnově proti Dolní Kalné.