Žáci U12

Proti Hradci prohra, ale se zdviženou hlavou.

Napsal Pavel Matějka 06.11.2022

Dne 05.11.2022 jsme na domácím hřišti přivítali ligový tým z Hradce Králové.


Výsledek:

MFK Trutnov 3:13

Branky: Chmelík 3x

Sestava:

Kopecký, Chmelík, Geisler, Minařík, Zahradecký, Maličký, Nulens, Štiller, Brádler, Bradáček, Tryzna, Herman, Kohler

Hodnocení:

Dnešní utkání s Hradcem Králové, druhým týmem tabulky, jsme začali velmi dobře, vstřelili jsme první gól a první třetina skončila 1:1. Stíhali jsme soupeře napadat a ubránit, navíc jsme se několikrát dostali před jejich bránu, ale nedokázali jsme dát další góly. Během druhé třetiny jsme obdrželi několik laciných gólů po chybách při bránění a naopak jsme jako každý zápas nedokázali proměnit naší zbrklostí jasné gólové šance. V třetí třetině se naplno projevila vyšší herní kvalita soupeře, nezvládali jsme zachytávat a přerušovat jejich rychlé protiútoky a dostávali další góly. Na naší hře musíme zapracovat zejména na přihrávkách v běhu, lepší nabíhání hráčů pro přihrávku a ještě zvýšit důraz v osobních soubojích.  

Naše hráče chci i přes prohru pochválit, i když máme co zlepšovat, tak jsem byl s jejich výkonem a přístupem spokojený. Na hráčích bylo celých 90 minut vidět, že chtějí vyhrát, nebáli se obcházet protihráče a dostávali se do gólových příležitostí.

Před třemi měsíci jsme s tímto soupeřem prohráli v přípravě 2:21, dnes byl výsledek 3:13. Pokud na sobě budou kluci nadále makat, tak jsem si jistý, že na jaře s nimi uhrajeme ještě lepší výsledek a v příští sezóně je porazíme.