Žáci U12

Proti Chrudimi jsme podali velmi dobrý výkon, výsledek je pro nás velmi krutý.

Napsal Pavel Matějka 04.05.2022


Dne 1.5.2022 jsme na domácím hřišti v HSM přivítali soupeře z Pardubického kraje, a to MFK Chrudim.

Česká liga žáků, skupina D - 15. kolo soutěže

Výsledek: MFK Trutnov U12 - 0:9 MFK Chrudim U12

Sestava: Pilař, Souček, Herák, Straka, Šopinec, Nulens, Mečíř, Trejbal, Burešová, Vít, Turner, Klimus, Licek, Nguyen

Hodnocení:

Do zápasu jsme vstoupili aktivněji, soupeře jsme přehrávali, vytvořili jsme si během první třetiny několik vyložených šancí ke vstřelení branky, bohužel jsme ani jednu neproměnili (2x trefené břevno, střela z metru do prázdné branky, 4x nájezd na brankáře), soupeř nás po velké naší chybě potrestal a z ojedinelé šance vedl 0:1. Kdyby byl stav po první třetině 6:1 nikdo by se nemohl divit. Bohužel naše střelecká impotence pokračovala i ve druhé i třetí třetině. Během druhé třetiny jsme soupeře přehrávali a byli jsme aktivnější, již jsme se sice nedostávali, tak často do vyložených pozic, ale pořád jsme obstřelovali branku soupeře. Soupeř nám během druhé třetiny dvakrát utekl a nekompromistně zavěsil. Poslední třetina začala naší vlastní brankou na 0:4. Od té doby se stala naše hra křečí a soupeř nám nadělil dalších 5 branek. Výsledek zápasu je pro nás velmi krutý.

Dvě třetiny zápasu jsme byli herně lepší než soupeř, bohužel se nám nepodařilo proměnit žádnou z našich šancí, což nás stálo troufám si tvrdit vítězství. Konec zápasu jsme nezvládli po psychické stránce.

Celý trenérský tým si bere ze zápasu pouze pozitiva zejména z 1. a 2. třetiny, kdy jsme soupeře jasně herně přehrávali a byli jsme lepší. Na výsledku nezáleží, pozitivem je, že se herně zlepšujeme a jsme schopni další soupeře v první lize přehrát po herní stránce. Dalším pozitivem je, že jsme se dostali do několika šancí a po nádherných akcích. 

Za zmínku stojí výkon našeho hráče Tondy Víta.