Žáci U12

Poprvé v sezóně jsme podlehli na domácím hřišti

Napsal Pavel Matějka 13.10.2022

Dne 09.10.2022 jsme na domácím hřišti přivítali tým RMSK Cidlina.


Výsledek:

MFK Trutnov 2:7 RMSK Cidlina

Branky: Geisler, Minařík

Sestava: Kopecký, Maličký, Štiller, Geisler, Minařík, Herman, Nulens, Tryzna, Zálešák, Chmelík, Brádler, Matěáska, Zahradecký

Hodnocení:

První třetinu se hrál vyrovnaný zápas. V první velké příležitosti se ocitl Zahrádecky, který nedokázal přesně zamířit. Na druhé straně po naší chybě v rozehrávce soupeř šanci proměnil a šel do vedení. Po velmi dobré samostatné akci vyrovnal střelou z úhlu Geisler. K první třetině nemám výhrady. Druhá a třetí třetina z naší strany byla odevzdaná. Naši hráči přestali hrát fotbal, uchýlili jsme se k nakopávání a k rychlému zbavování se míče. Soupeř nás obě dvě třetina jasně kombinační hrou přehrál. Nás srážela nepřesnost přihrávek, a to jak v obranné fázi, tak i v přečíslení 2na1. Přišlo mi, že naši hráči mají až přehnaný respekt k soupeři, místo toho abychom si to se soupeřem šli rozdat, tak jsme v půlce zápasu vyhlíželi konec. U hráčů jsem postrádal zájem a chuť, naši hráči se nechtěli porvat o dobrý výsledek. Je to škoda, se soupeřem se dalo v pohodě hrát, ale my jsme to soupeři ulehčili. 

Již minule jsem to říkal, že na každém tréninku musíme dělat věci na 100%, tak to platí i o zápase. Po individuální stránce jsme schopný soupeře přehrávat, ale nyní se také musíme zaměřit na týmovou hru a kombinaci, v tom máme ještě velké rezervy. 

Příští týden jedeme do Kolína, kde nás znovu čeká velmi silný soupeř.