Přípravka U11

Poprvé v HSM

Napsal Marek Knapík 18.10.2023

V sedmém kole KP přípravek jsme se představili na domácím hřišti v HSM a největším otazníkem bylo počasí, kdy od ranních hodin vydatně pršelo. Nakonec se ale umoudřilo, déšť pominul a zápasy se tak odehrály v příjemném fotbalovém klimatu, kdy vykouklo i sluníčko. Navštívili nás soupeři z Vrchlabí a Jičína, kteří patří k nejkvalitnějším v naší skupině.

Obě utkání se nám vyzvedla, předvedená hra byla na vysoké úrovni a musela potěšit nejednoho diváka. Nechyběla dravost, nasazení a především chuť - řešit všechny situace fotbalově. Kluci se "poprali" o každý metr hřiště, byli silní v soubojích. Navíc přidali spoustu pohledných individuálních i kombinačních akcí, které byly podpořeny skvělým výkonem obou brankářů.

Velkou poklonu nám vysekl i trenér spupeře, což je pro kluky příjemný bonus a motivace do další práce.

Souboje o čelo ve skupině se nám herně i výsledkově povedly, fotbalová sobota tak byla spokojeným zakončením týdenního cyklu.

Sestava: M.Spílka,  M.Pracný, F.Holy, K.Štěpán, T.Hebelka, E.Knapík, M.Blüml, J.Zahradník, A Marks, M.Kamitz, A.Klečka, C.Šťastný, K.Pavelka, M.Herman, V.Voleský, O.Romančák, J.Okrouhlický, D.Spílka

Konečné výsledky:

MFK - Vrchlabí  22-8

MFK - Jičín  17-7

 

Marek Knapík, trenér U11