Přípravka U11

Poprvé doma, znovu vítězně

Napsal Marek Knapík 27.09.2023

Ve čtvrtém kole jsme se poprvé představili na domácím pažitu, za krásného slunného počasí a netradičně po obědě. Do Trutnova zamířil spojený tým Mladé Buky/Žacléř a následně Jičín.

I tentokrát jsme zvolili kompletní oblíbenou bílou sadu dresů, které nám připomněly předchozí úspěšný výjezd do Vrchlabí. Na úvod fotbalového odpoledne nás čekal kombinovaný tým Ml.Buků a Žacléře, kdy prvně jmenovaný byl v úvodu utkání zdatným protivníkem. S postupem času jsme drželi a následně navyšovali tempo hry a záhy tahali za "delší konec". Po zbytek utkání jsme vesele kombinovali a předvedli nejednu krásnou akci. Škoda jen, že jsme do některých zakončení nepřidali více rozvahy. 

Po hodinové pauze (kdy hráli naši soupeři) jsme občerstveni a odpočati nastoupili proti velmi ambicióznímu celku z Jičína, bouřlivě podporovaným z hlediště. Od první minuty byl k vidění velmi rychlý fotbal, plný osobních soubojů i ostrých zákroků. Kluci však předvedli trpělivý a koncentrovaný výkon s maximálním nasazením a parádními akcemi. Podařilo se nám předvést i několik akcí "na jeden dotek", velká pochval patří brankářům a hráčům zadních pozic, za přesnou a konstruktivní rozehru. Ve dvou poločasech se nám dokonce podařilo neinkasovat branku, což je na malých hřištích velmi cennou výjimkou. Zasloužení výhra našich barev!

Celkově jsme do utkání nasadili maximální počet 22 hráčů, Roman si obdbyl premiérové utkání v životě a okořenil ho třemi brankami. Dnešní zápas byl přímým soubojem o čelo tabulky a kluci ho zvládli na jedničku. Závěrečný pokřik a děkovačka s diváky byly tou největší odměnou z blankytné neděle. V dalším programu nás čeká dvojutkání v Roztokách u Jilemnice.

Sestava: K.Pavelka, M.Pracný, F.Holy, K.Štěpán, T.Hebelka, E.Knapík, M.Blüml, J.Zahradník, D.Spílka, A Marks, J.Okrouhlický, M.Ciler,  M.Kamitz, A.Klečka, C.Šťastný, K.Pavelka T.Řezníček, O.Romančák, M. Lhotský, R.Karasulas, V.David, H.David

Konečné výsledky:

MFK - Mladé Buky/Žacléř  21-4    

MFK - Jičín  14-5

 

Marek Knapík, trenér U11