Muži B

Nepřesvědčivý výkon a další ztráta bodů

Napsal Michal Vlček 26.04.2022

SK Sobotka - MFK Trutnov B

23. kolo AM Gnol 1. A třídy mužů
Sobota 23.04.2022 od 17,00; Sobotka

Výsledek: 3:1 (2:0)

Branky: 05. (PK) a 83. Rejman, 37. Novák - 71. Kamitz (PK)

Sobotka: Puš Michal - Žďánský Radek, Materna Filip, Rejman Tomáš, Miler Michal (82. Přikryl Zdeněk), Kocourek Jakub, Kocourek Marek, Novák Jakub, Valdman Sebastián (58. Král Lukáš), Čerych Petr (66. Klouček Matěj), Halbych Pavel (58. Klečal Petr) 

Trutnov: Kamitz Miloš - Kučera Pavel, Kamtiz Michal, Hrnčíř Jan, Metlický Pavel - Herout Jan (57. Přívratský Michal), Dvořák Václav, Groer Tomáš, Valášek Vojtěch - Hrnčíř Dominik (75. Makovský Petr), Kalhous Matěj

Rozhodčí: Miškář Karel - Erlebach Jiří, Jiříček Adam

Diváků: 120

Zdeněk Přikryl, asistent trenéra SK Sobotka:
K dnešnímu utkání se nám téměř vyprázdnila marodka a na hřišti to bylo znát. V prvním poločase jsme šli zaslouženě do vedení dva nula a to ještě zůstalo několik našich šancí nevyužitých…Soupeř naši branku téměř neohrozil. V druhém poločase se hra vyrovnala a po naší chybě a následné penaltě soupeř utkání zdramatizoval…naštěstí jsme nakonec přidali třetí gól a zaslouženě získali tři body.

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B:
Nepodařilo se nám navázat na dobrý výkon proti Solnici a výrazně jsme tak Sobotce usnadnili cestu za třemi body, kterou jsme navíc umetli dvěma hrubými chybami v defenzivě, kdy obě vedly ke gólu. První půle byla z naší strany zcela bezzubá. Zbrklost a množství nepřesností při přechodu do útočné fáze nám znemožňovalo výrazněji ohrozit soupeřovu branku. Po změně stran jsme sice výkon zlepšili a byli schopni domácí přehrát, ale na zvrat v zápase to nakonec bohužel nestačilo.