Žáci U13

Nejdříve výbuch v Hajích, poté náprava proti Xaverovu

Napsal Pavel Matějka 25.03.2024

Dne 16.03.2024 jsme zajížděli do Hájí v Praze, kde nás čekal 5. tým tabulky. 


Výsledek: Háje 15:4 MFK Trutnov

Branky: Geisler, Minařík, Štiller, Chmelík

Sestava: Kopecký, Matěáska, Štiller, Minařík, Brádler, Zálešák, Poštek, Zahrádecký, Herman, Geisler, Rydval, Bradáček, Kohler, Paclt

 

Hodnocení utkání:

Zápas se nedá hodnotit jinak než slovem bezmoc. Od první minuty až do poslední minuty zápasu to vůbec nebylo ono. Jednoznačně náš nejhorší výkon, který jsme za dobu současného realizačního týmu podali. Trošku to vypadalo, že jsme po cestě do Prahy nabrali na zastávce kluky, kteří nikdy předtím nehráli fotbal. Ano jeli jsme do Prahy oslabeni o 3 hráče základní sestavy, ale na to se vymlouvat nemůžeme. Na zápas jelo 14 hráčů, kteří se měli právě o tu základní sestavu porvat a dokázat nám, že právě oni v ní mají být. Bohužel se tak nestalo a všichni bez výjimky propadli. Tímto bych to uzavřel, zápas se nepovedl, musíme ale hledět dál, protože nás čekají další těžká utkání. 

 

Dne 23.03.2024 jsme na domácím hřišti přivítali 4. tým tabulky Xaverov, dá se říct, že nás dle výsledků čekal daleko těžší soupeř než před týdnem Háje.


Výsledek. MFK Trutnov 12:5 Xaverov

Branky: Chmelík, Štiller 2x, Kozak 3x, Minařík 3x, Kohler, Brádler 2x

Sestava: Kopecký, Rydval, Kohler, Maličký, Nulens, Herman, Chmelík, Kozak, Brádler, Minařík, Štiller, Šopinec

Hodnocení utkání: 

Na zápas jsme nominovali pouze 12 hráčů a budeme to chtít udržet i takto dál. Na minulé zápasy jsme nominovali dá se říct všechny hráče, a tak každý měl zaručeno, že bude hrát o víkendu zápas. Tímto krokem chceme zvýšit motivaci a konkurenci. K zápasu mám tetokrát pouze kladné hodnocení, podobně těžkého či i dokonce silnějšího soupeře jsme po celý zápas přehrávali. Soupeř nás zlobil pouze první třetinu, která byla z naší strany trošku nervóznější, ale i přesto jsme byli nebezpečnější. Na hráčích byla vidět chuť, kterou jsme u nich před týdnem postrádali. Zápas se nám povedl. Chtěl bych vyzdvihnout celý tým. Zároveň bych chtěl pochválit hráče, kteří nebyli nominováni na zápas, že dorazili své spoluhráče povzbudit. 

 

Nyní máme týden volno a po velikonocích nás čeká boj s prvním Náchodem.