Muži A

Na závěr podzimu nešťastná prohra …

Napsal Petr Brejcha 19.11.2022


Mistrovské utkání Fortuna Divize C 15. kolo

Sobota 12. listopadu 2022  14:00 hodin  UMT Trutnov

MFK Trutnov - SK Benátky nad Jizerou  1:2 (1:2)

Branky : 45.+1 Š. Čechovič - 27. P. Vobořil, 29. M. Bodlák z pen.

Rozhodčí : L. Bečvář - J. Kvaček, J. Bednář

Delegát FA : K. Mazánek

ŽK : 3:6 (realizační týmy 1:2), ČK : 0:0

Diváků : 100

Trutnov : T. Hampl - M. Macek, P. Zieris (39. M. Mařas), J. Tobiáš, M. Štěpánek, M. Knap, M. Trávníček, J. Zezula, Š. Čechovič, P. Brejcha, J. Slavík

 

Vladimír Marks, trenér MFK Trutnov

V posledním zápase podzimní části sezóny se v Trutnově představilo jedno z nejlepších mužstev, se kterým jsme se setkali, s řadou hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěží. Trpělivá hra soupeře přinesla ovoce po půl hodině hry, kdy jsme nedokázali uhlídat skvěle zahraný roh a navíc naše nešťastná ruka ve vápně byla potrestána pokutovým kopem. Nám se podařilo korigovat výsledek střelou Štěpána Čechoviče až v úplném závěru poločasu. Přestože si žádné další šance hosté nevytvářeli, jejich poločasové vedení bylo zasloužené. Ve druhém poločase jsme dokázali zvýšit naše úsilí a odměnou nám byla územní převaha s jednou stoprocentní šancí, která bohužel zůstala Martinem Knapem nevyužita, a tak jsme i přes zlepšený výkon ve druhé půli ztratili všechny tři body.

Doma jsme tak na podzim získali pouze 7 bodů z 21 možných, což je statistika, kterou chceme v jarní části výrazně vylepšit. Celkových 22 podzimních bodů je však o 6 víc než v sezóně minulé, a z tohoto pohledu tak můžeme být s první polovinou soutěže poměrně spokojeni.