Dorost U19

Na lídra tabulky Tempo Praha jsme nestačili

Napsal Petr Syrovátka 05.04.2024

20.kolo dorostenecké divize jsme odehráli na domácí umělce proti vedoucímu týmu tabulky Tempu Praha.

Hosté od začátku utkání potvrzovali svoji kvalitu a měli jsme s jejich hrou velké problémy. Kvalitně a rychle přenášeli hru a dostávali se do zajímavých situací. Náš tým měl také šance, když z bezprostřední blízkosti nadvakrát neuspěl Svoboda. Hostům v 16. minutě vyšlo rychlé přenesení hry a hostující Štancel prostřelil našeho brankáře mezi nohama (0:1). Hosté byli více na míči a dobře kombinovali. Do naší ojedinělé šance se dostával Páv, ale byl před vápnem atakován, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Hosté se tlačili za další brankou, ale naše obrana odolávala.

Do druhého poločasu jsme šli s novou energií se zápasem něco udělat a být více na míči, což se nás vesměs dařilo a byli jsme ze začátku druhého rovnocenějším soupeřem než v první půli. Do šancí jsme se však ani postupem času nedostávali. Soupeř opět přebíral otěže zápasu a během druhého poločasu jsme dvakrát vykopávali míč z brankové čáry nebo skvěle zakročil náš brankář. Skóre však bylo stále o jednu branku a to hostům rozhodně nebylo po chuti. Šance na bodový zisk však pohasla v 84.minutě, kdy hosté zužitkovali kolmou přihrávku mezi našimi stopery a Krejčí pečetil konečný výsledek (0:2).

Zápas proti lídrovi tabulky jsme sice výsledkově nezvládli, ale rozhodně to byl od hráčů bojovný výkon a náš mladý tým má na čem stavět. Tempo Praha prokázalo svoji kvalitu, i když asi nebyli se svoji hrou spokojeni, ovšem jejich vítězství bylo zasloužené.

29.03.2024 10:00 - Trutnov - UMT 

MFK TRUTNOV - Tempo Praha  0:2 (0:1)

branky: 16´ Štancel, 84´ Krejčí

sestava MFK Trutnov: Okrouhlický - Fešar V., Gabrle, Hnízdil, Šourek (89´ Zajíc) - Rada, Houdek, Rydval (79´ Olah) - Svoboda (62´ Chmelík), Páv, Široký (79´ Polák)