Muži B

Na lídra soutěže jsme doma nestačili

Napsal Michal Vlček 05.11.2023

MFK Trutnov B - SK Slavia Hradec Králové B

11. kolo 1. A třídy mužů
Neděle 15.10.2023 od 16:00; Horní Staré Město

Výsledek: 1:3 (0:1)

Branky: 46. Holubec - 37. a 71. Jalový, 57. Pečenka

Trutnov: Tadeáš Hampl - Ondřej Metlický, Michal Kamitz, Štěpán Duch, Kevin Houdek - Vít Bekr (46. Tomáš Groer), Matěj Jirousek (65. Matěj Gabrle) - Matyáš Kruliš, Petr Holubec, Lukáš Rohrbacher (65. Matěj Kalhous) - Štěpán Landa | Dominik Hrnčíř

Slavia HK: Vojtěch Novák (47. Nikolai Kolpakov) - Alexander Kováčik (70. Ondřej Pulkrábek), Filip Melichárek, Vojtěch Jalový, Daniel Melichárek, Matyáš Václavíček, Jiří Řezáč, Tomáš Vošlajer (75. Štěpán Krotil), Adrian Tomáš Tomek, Matyáš Holý, Jiří Pečenka (75. Tomáš Václavíček)

Rozhodčí: Marej Bohuš - Radovan Šnýdl, Pavel Vítek

ŽK: 3:1 (21. Duch, 30. Houdek, 90.+1 Metlický - 44. Melichárek D.)
ČK: 0:0

Diváků: 50

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B:
Velmi těžký terén nebyl pro fotbal až takovou překážkou, jak jsme si mysleli. Velkou zásluhu na tom měl kvalitní soupeř, který i přes mladý tým působil vyzrále, dobře kombinoval a směrem dopředu byl nebezpečný. I přesto, že jsme většinu zápasu dokázali s hosty držet krok, tahali jsme za kratší konec. Tento rozdíl se nakonec promítl i do závěrečného skóre.

Jiří Šlégr, trenér SK Slavia Hradec Králové B:
V Trutnově na nás čekal velmi těžký terén a tak jsme tomu přizpůsobili taktiku a rozestavení. První poločas jsme hráli solidní fotbal, kde byla spousta zakončení, ale vstřelili jsme pouze jednu branku. 30 vteřina druhé půle obrovská chyba vyrovnání a zranění brankáře. Tým ale ukázal výbornou mentalitu, nastavení a utkání zaslouženě dovedl do vítězného konce. Oproti minulému zápasu pochvala pro celý tým.