Přípravka U11

Konec sezóny opět vítězný

Napsal Marek Knapík 17.07.2024

Poslední dvojutkání sezóny máme úspěšně za sebou. V Předměřicích nad Labem jsme v prvním klání nastoupili proti týmu z Nového Města nad Mětují a hned od začátku jsme nasadili svižné tempo, soupeře jsme přehrávali a vytvořili si poločasový náskok. Po výměně týmů jsme malinko zvolnili a utkání dohráli ve vlažném tempu. 

Po krátké pauze jsem nás čekal ambiciózní celek domácích. Hned od úvodního hvizdu jsme do utkání vstoupili ve vysokém tempu, začali rychle a účelně kombinovat. K výkonu kluci přidali i značný počet povedených individuálních akcí, doplněné pohlednými brankami. Zápas jsme tak dovedli k zaslouženému vítězství a upevnili si cekové druhé místo v jarní finálové skupině.

Obě utkání si kluci užívali a my s nimi. Poděkování patří přítomným rodičům za podporu v hledišti a jako vždy, - našemu bubeníkovi Vláďovi za příjemnou kulisu.

Sestava: M.Pracný, M.Spílka, F.Holy, E.Knapík, M.Blüml, J.Zahradník, A Marks, A.Klečka, C.Šťastný, J.Okrouhlický, D.Spílka, M.Ciler, K.Pavelka, R.Karasulas, P.Stanko, D.Vranovský, M.Kamitz,          K.Štěpán

Konečné výsledky:

MFK - Nové Město n/M. 16-8

MFK - Předměřice 17-4

 

Marek Knapík, trenér U11