Žáci U15

Konec dobrý, vše dobré a posouváme se mezi mladší dorostence

Napsal Stanislav Hanovský 29.06.2022

Konec dobrý, vše dobré a posouváme se mezi mladší dorostence

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 15 C 22. kolo

FC Seiller & Bellot - MFK Trutnov 2:2 (1:0)

Rozhodčí: J.Volenec – K.Novák, S.Staško    Diváků: 30

Branky: 56. Strasser (chytil PK), 61. Zbitek, 78. Šourek

MFK Trutnov U15: Vondrák (41.Strasser) - Garček, Hradecký (K), Šourek, Zajíc - Zbitek, Štefan, Mader, Švanda, (41.Vondrák) - Polák,(59. Kadrmas), Olah - (Trenér: Leopold Švanda).

Minule prohrané utkání s Cidlinou, která zcela tvrdě postupovala za svým vítězstvím v naší divizní skupině, nám zdecimovala naše řady zraněními. I přesto si tahle naše parta starších žáků „slízala rány“ a šla do posledního zápasu. Kluci moc stáli o nějaký ten konečný úspěšný závěr letošního ročníku. Třeba právě proti Vlašimi, týmu z té fotbalově vyspělejší pětice naší skupiny. Tak se kluci stmelili po exhibičním utkání proti otcům s trenéry (4:1) a slíbili si, že v tom posledním zápasu ve Vlašimi uspějí.

Pro oba týmy to měl být velmi prestižní zápas na II. ligovém stadionu, na němž se ještě před pár dni hrála baráž o účast v I. lize v přímém TV přenosu. Jejich kluci tu právě chtěli moc uspět, jako ti naši ! Těžko se našemu realizačnímu týmu skládala sestava. Přece jenom naše řady ke konci soutěže prořídly, a tak nám pomohli kamarádi z nižšího ročníku, i když jim ty síly pak chyběly v jejich zápasu. Oba týmy I. půli na hrací ploše doslova dřeli, ale z fotbalu to nemělo takřka nic. V naší kabině pak byl „výbuch“, ale tihle budoucí dorostenci už několikrát vědí co to je otočit zápas, když soupeř vede. Když pak náš brankář vychytal penaltu za stavu 2:0, jako by se v tom 36’C vedru na naše hráče pršela „neviditelná sprcha síly“, kterou pak proměnili ve dvě branky ke konečné remíze na soupeřově stadionu…

DĚKUJEME HRÁČŮM A TRENÉRŮM ŽÁKŮ U14 ZA SKVĚLOU SPOLUPRÁCI PO CELÝ SOUTĚŽNÍ ROČNÍK !

__________________________________________________________________________________