Přípravka U11

I třetí výjezd úspěšně

Napsal Marek Knapík 11.09.2023

Ve třetím kole jsme tentokrát vyjížděli k dvojutkání do Vrchlabí, kde nás (za krásného slunného počasí a na skvěle připraveném pažitu) přivítali domácí a spojený tým Nová/Stará Paka.

Červené dresy jsme vyměnili za oblíbené bílé a hned od začátku jsme začali ve vysokém tempu. Domácí tým byl v úvodu velmi houževnatým soupeřem. S postupem času jsme ještě více přidali na pohybu, předvedli spoustu parádních akcí a navyšovali skóre. Přesto, že jsme si opět vytvořili mnoho šancí, byla koncovka o poznání lepší. Po výměně týmů jsme již diktovali další průběh utkání a šli za vítězstvím. 

Po krátké pauze (kdy jsme v hlavách ještě odpočívali) začal druhý zápas bleskovým nástupem soupeře, což potvrdily dvě rychlé branky v naší síti. Ty byly tím správným impulsem ke zvýšené aktivitě všech hráčů. Opět jsme dokázali, že po fyzické stránce jsme na dobré úrovní. Krásnými akcemi jsme utkání již do poločasu otočili, v krátkém sledu navíc "zvonila" tyč i břevno. Po změně stran jsme nepolevili, naopak. Užívali jsme si fotbalového dopoledne a přidávali další branky. 

Velká pochvala všem klukům za předvedené výkony, mnoho nacvičených prvků z tréninků již automaticky přenášíme do utkání.

Sestava: M.Spílka, M.Pracný, F.Holy, K.Štěpán, T.Hebelka, E.Knapík, M.Blüml, J.Zahradník, D.Spílka, A Marks, J.Okrouhlický, M.Ciler, J.Matoulek, M.Kamitz, A.Klečka, C.Šťastný, K.Pavelka T.Řezníček, O.Romančák, M. Lhotský

Konečné výsledky:

Vrchlabí - MFK   6-19 
Nová/Stará Paka - MFK    7-24

 

Marek Knapík, trenér U11