Žáci U13

I přes výpadek v druhé půli zápasu, vezeme 3 bodíky z Orlicka.

Napsal Pavel Matějka 26.10.2023

Dne 22.10.2023 jsme zajížděli k dalšímu ligovému utkání, na velmi malém hřišti jsme narazili na urputného soupeře z Orlicka.


Výsledek utkání: Orlicko 6:9 MFK Trutnov

Branky: Kozak 4x, Bradáček 2x, Minařík, Geisler, Chmelík

Sestava: Kopecký, Rydval, Kohler, Zálešák, Maličký, Bradáček, Kozak, Matěáska, Minařík, Tryzna, Herman, Zahrádecký, Šopinec, Chmelík, Geisler

Hodnocení utkání:

Utkání se hrálo na malém hřišti (délkou i šířkou), terén byl podmáčený a po celý zápas neustále pršelo. Již před zápasem bylo jasné, že utkání svou specifičkostí nebude jednoduché. Do utkání jsme vstoupili výborně, soupeře jsme od začátku presovali a na složitém terénu jsme jej nutili k chybám, které jsme také dokázali potrestat. Během chvilky jsme si udělali dostatečný náskok. Bylo nás plné hřiště a na hřišti jsme kralovali. V polovině zápasu byl stav 7:0 a zápas se jevil jako vyhraný. Poté jsme inkasovali z vlastní kopačky branku. Soupeř toho využil a během dalších chvilek dal další tři branky. A rázem z vyhraného zápasu bylo drama, kdy můžeme v klidu ještě prohrát. Soupeř do konce druhé třetiny snížil na 7:5. Nazval bych tuto část zápasu jako výpadek. Nebyli jsme se schopni znovu vrátit do utkání a vypadli jsme úplně z tempa. Soupeř byl najednou fotbalovější a přehrával nás. Ve třetí třetině jsme naštěstí pro nás vstřelili důležitou branku na 8:5, sice soupeř po chvilce snížil z rohu na 8:6, s příbývajícím časem jsme však věděli, že si výhru již pohlídáme. Nakonec jsme přidali uklidňující branku na 9:6. 

Zápas z naší strany nebyl dobrý, bohužel velmi dobrou první polovinu zápasu zastíňuje špatná druhá půle zápasu. Vyhraný zápas jsem mohli v klidu ztratit. Ať je tento zápas pro nás poučením, že žádný zápas není vyhraný do doby, než zápas ukončí rozhodčí. Chtěl bych vyzdvihnout tým soupeře, který se za beznadějného stavu nevzdal a zdramatizoval utkání a druhou půli byl jednoznačně lepší než my. 

 

V příštím týdnu hrajeme doma s Vysokým Mýtem, přijďte nás podpořit.