Přípravka U11

Hodnocení jarní části sezony

Napsal Michal Vlček 22.06.2023

Hodnocení sezóny starší přípravky MFK Trutnov za jarní období je určitě kladné.

V naší krajské finálové skupině jsme získali celkem 33 bodů za 11 vítězství a 9 porážek, při skóre.  229 : 242  a obsadili 4. místo.
Dokázali jsme porazit všechny týmy , které skončily před námi a většinu zápasů jsme neprodali kůži lacino. Postupně se naše výkony zvedaly na obou hřištích a velký posun byl vidět na všech hráčích a to zejména na našem "druhém" hřišti...jeden příklad....první jarní utkání v Novém Městě porážka 11:2, poslední utkání se stejným soupeřem vítězství 8:0 a jen díky tomuto výkonu jsme dokázali porazit Nové Město v součtu 9:8. 
Okresní přebor se nám také vydařil nad očekávání a klukům se podařilo několik kvalitních výsledků a hlavně zlepšujících výkonů.

Část našeho společného kádru se přesune do ml. žáků (20 hráčů), kde se budeme snažit kluky připravit na novou soutěž a to žákovskou divizi a okresní soutěž. Kluky čeká větší hřiště a nový systém 7+1, na který se už postupně připravují.
Druhá část kádru zůstává ve starší přípravce (18 hráčů) a bude pokračovat v započaté práci a věřím, že se kluci opět podívají do krajské finálové skupiny.

Doufám, že se v obouch kádrech podařilo vytvořit společný tým, který bude chtít jít za vítězstvím, získávat body, ale také dobrou partu kluků s dobrým chováním, kteří se zajímají o sport a chtějí společně zažít srandu okolo fotbalu. Stále v této kategorii platí, že výsledky nejsou všechno a daleko důležitější jsou předvedené výkony, snaha o dobrý výsledek a pomoci jeden druhému na hřišti.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům, se kterými jsme na jaře spolupracovali. Věřím, že se spousta z nich bude neustále  výkonnostně posouvat a budou se chtít zlepšovat a dobře pracovat v tréninku. 

Rodičům chci poděkovat za povzbuzování, podporu dětí, jejich vedení ke sportu a zvláště k fotbalu. Věřím, že vám budou kluci i nadále dělat radost a fotbalově porostou.
Velké poděkování také patří všem ostatním trenérům(Vlček, Okrouhlický, Matoulek, Klečka a Horčička), se kterými jsme se společnými silami podíleli na fotbalové výchově vašich dětí.

za realizační tým starší přípravky MFK Trutnov
Michal Kamitz