Žáci U14

Dvě prohry v řadě nás odsouvají do druhé poloviny tabulky

Napsal Pavel Matějka 30.09.2024

Dva poslední zápasy jsme zalouženě prohráli.


 

MFK Trutnov 0:3 Talent Praha

Sestava: Kopecký, Zálešák, Maličký, Herman, Matěáska, Brádler, Ševera, Chmelík, Nulens, Šopinec, Tryzna,Kohler, Štiller, Bradáček

 

Hodnocení zápasu:

Do zápasu jsme vstoupli aktivně, v první 100% šanci jsme vstřelili břevno. Ve 20. minutě jsme kopali penaltu, kterou jsme nedali. Dvacet minut jsme hráli opravdu dobře, ale neproměněnou penaltou náš tlak skončil a již jsme se do zápasu nedostali. Soupeř převzal iniciativu, vstřelil branku na 0:1 a bylo po nás. V druhém poločase jsme měli na začátku závar, ale zase jsme špatně řešili finále. Soupeř z brejků hrozil a byl fotbalovější než my. Zaslouženě poté zvýšil na 0:3. Soupeři gratulujeme k vítězství. Potýkáme se se špatnou psychikou, maličkosti nás rozhodí a zároveň v týmu postrádáme vůdce, který by ostatní hráče vybičoval k lepším výkonům. V současnosti to je spíše naopak. 

 

Dukla Jižní Město 5:4

Branky: Brádler 2x, Chmelík, Zálešák

Sestava: Rydval, Kopecký, Zálešák, Matěaska, Chmelík, Štiller, Geisler, Tryzna, Bradáček, Herman, Kohler, Ševera

Hodnocení zápasu:

Výsledek zápasu vem čert, ale co mě vážně moc mrzí je náš projev na hřišti. Dá se říct, že jsme narazili na jednoho ze slabších soupeřů v tabulce a my nejsme schopni s ním hrát fotbal a kombinovat (hrát na udrženou), my neustále hrajeme hrrr fotbal. Ptám se sám proti komu více chceme hrát fotbal? Proč se pořád něčeho bojíme? Po 20 minutách mělo být po zápase, měli jsme dát asi 5 gólů, soupeř neměl vůbec nic. Vedli jsme 2:0 a nám prostě stačí vést 2:0. My sundáme nohu z pedálu, jelikož jsme velcí profíci a nic se nám nemůže stát. Místo toho abychom soupeře 80 minut mačkali, tak my se na to vykašleme a pak to honíme... Za dalších 20 minut jsme dostali 5 branek, k brankám se snad ani nebudu vyjadřovat, protože to byla exhibice naší neschopnosti. V druhém poločase jsme již soupeře do ničeho nepustili, ale i přes zlepšený výkon jsme se již zpět do zápasu nedostali a tak jsme prohráli jasně vyhraný zápas. 

Asi jsme potřebovali takovou facku, už několik zápasů se nám něco ukazuje, že to není úplně ono, co jsme si představovali. Nyní už musíme něco změnit. Přístup k hráčům a oni přístup ke hře. Z toho jak jsme se prezentovali během hry a v posledních minutách zápasu jsem doopravdy zklamaný. Musíme si všichni v týmu položit otázku, jestli se takto chceme prezentovat nebo se změníme. 

 

Trenér Pavel Matějka