Dorost U17

Držíme krok s týmy horní části tabulky

Napsal Stanislav Hanovský 23.09.2022

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 6. kolo

MFK Trutnov – SK Vysoké Mýto 5:1 (0:0)

Rozhodčí: L. Bečvář – J. Janota, V. Smola

Karty: 4x ŽK                        Diváků: 30

Branky: 11.Rada, 49. a 64. Doležal, 55. Široký, 87. Hnízdil

MFK Trutnov U17: Okrouhlický - Kábrt (46.Brhel), Hradecký (K), Kužel, Leier - Fešar, Dvořák, Rada, (70.Hnízdil), Olah (46.Švanda) - Polák (46.Široký), Doležal (70.Chmelík), (Trenér: Leopold Švanda).

Ve svém soutěžním ročníku byli naši mladší dorostenci nuceni hrát zápas ve své divizní soutěži vítězně tak, aby se pokusili vmísit mezi ty nejlepší týmy. I přes porážku v minulém týdnu proti týmu Hradecké akademie, sami hráči zjevně zaznamenali, že se těmto výběrovým hráčům ve stejné věkové kategorii dokáží i během hry vyrovnat.

To byl základ pro sebevědomí našich hráčů pro dnešní zápas proti kvalitnímu celku Vysokého Mýta. V prvním poločase jsme se brzy ujali vedení a herní projev hráčů na obou stranách byl spíše bojovného charakteru. Na hřišti zápas vypadal dost nepřehledně. Hráči se na obou stranách věnovali spíše defenzivním úkolům, ve snaze neprohrát. Tuhle mylnou představu naši kluci v naštěstí nechali v kabině a hned zahájením 2. půle se tlačili hru dopředu po obou stranách. Ve středu útoků se pokoušeli o kombinační hru, ne vždy s přesností, ale i ta jim postupně přinesla další branky. Soupeř byl zjevně zlomen a ke konci se hra zbytečně strhla do okopávané. Vítězství bylo zasloužené a usadili jsme se tak na 8.místě v horní části tabulky.