Žáci U12

Druhé představení v HSM

Napsal Marek Knapík 05.10.2024

Vložené středeční utkání nebylo zdaleka v takovém tempu jako o víkendu. Soupeř v předchozích utkáních inkasoval spoustu branek a dle pokynů trenérů se soustředili spíše na obranou činnost.

Do zápasu jsme vstoupili dobře, dostali soupeře pod tlak a vstřelili úvodní gól. Naše brankové příležitosti byly nevyužity a tak se z rychlého brejku osmělil soupeř. Stihli jsme rychle odpovědět a vzít si vedení. To ale bylo do přestávky vše.Ve druhé části jsme byli opět aktivnější, ale znovu jsme trestuhodně zahazovali vyloženě šance, včetně třetí neproměněné penalty v řadě. Po krásné akci v soupeřově vapně a zpětné přihrávce jsme zvýšili vedení znovu o dvě branky. Čtvrtá branka nepřišla a tak se znovu ozval po rychlé dorážce soupeř. V závěrečné části jsme se přizpůsobili soupeři, hra se tím vyrovnala a protivník byl stále častěji aktivnější. Čtvrtým zásahem jsme odskočili opět o dvě branky a pojistili si povinné vítězství.

Konečný výsledek: MFK - SPARTA Kolín 4-2.

Branky: A.Marks, Š.Kracík, M.Kamitz, J.Zahradník

Sestava: M.Pracný, E.Knapík, M.Bluml, C.Šťastný, K.Pavelka, J.Okrouhlický, T.Řezníček, J.Zahradník, O.Romančík, H.David, J.Mach, A.Marks, A.Klečka, M.Kamtz, D.Vranovský, Š.Kracík.

 

Marek Knapík

trenér U12